reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i pielęgnacja naszych maleństw

pieprzykow Kuba na razie niema, ale pewnie bedzie mial, bo ja jestem troche "spieprzona" ;)
za to ma malego naczyniaka na nozce, ktory zcale mu se nie zmniejsza i nie blednie, a bylam przekonana, ze do pierwszego r.ż. calkiem zniknie,

czy ktores z dzieciaczków ma jeszcze naczyniaki???????????

5 lat ma na zniknięcie:)

reklama
pieprzykow Kuba na razie niema, ale pewnie bedzie mial, bo ja jestem troche "spieprzona" ;)
za to ma malego naczyniaka na nozce, ktory zcale mu se nie zmniejsza i nie blednie, a bylam przekonana, ze do pierwszego r.ż. calkiem zniknie,

czy ktores z dzieciaczków ma jeszcze naczyniaki???????????

Ignaś też ma naczyniaki (na głowie, mały na nosku i jeszcze na powiece). Bledną mu ale sa nadal widoczne. Lekarz mówił że kilka lat mogą znikać

Ap ieprzyki to ok 3 roku zycia sie zaczynają pojawiać. Ja mam duzo i Hanka tez co chwile gdzies sobie wynajduje:) Ajak sie urodziła to nie miałą zadnego..

Moja córeczka ma pieprzyk na nożce od urodzenia.
Ma również naczyniaka takiego małego nad brzuszkiem,lekarz powiedział że to nic groźnego i że sam zniknie, już bladszy się robi:)

Dziewczyny byłam ostatnio z gaja u pediatry i mówiła mi zebym czysciła nos Gai bez względu czy sa Gie czy nie:)Czy wy tez czyscicie??

ze znamionami sie czlowiek rodzi - ja mam kilka,juz wycietych
a pieprzyki tak jak mowicie,bd miec za kilka lat

reklama
Do góry