reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Dziękujemy wszystkim za miłe słowa:) A z tymi oczętami to jest tak, że jedyne co córka odziedziczyła po mnie to własnie te oczy podobno... cała reszta to czysty mój mężowy...chociaż najdziwniejsze jest to, że ja takich ładnych i wielkich nie mam :-D

reklama
A to mój Maciek dziś po kąpieli i przed snem

Załączniki

• 100_6685.jpg
    100_6685.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 63
  • 100_6733.jpg
    100_6733.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 68
musze sie przyznac ze ostatnio sklamalam co do faworytow wsrod dzieciaczkow mm jedna tutaj zczegolna ulubienice coreczke iza_jot Amelka jest taka wyjatkowo slodziutka i tak mi w pamiec zapadla szczegolnie jakos.
Mulatka - slodziak niesamowity:)
Uwielbiam tu fotki ogladac waszych dzieciaczkow :happy2:

Pierwsze zdjecie- Michas w kazdym miesiacu swojego zycia ;-)

Załączniki

• Pulpit1.jpg
    Pulpit1.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 60
  • Bez_tytułu_1.jpgt.jpg
    Bez_tytułu_1.jpgt.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 60
  • 100_8772.jpg
    100_8772.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 64
Ja też mam swoją słodką faworytkę Hanię coreczkę Eli ;-):-)
Wszystki dzieciaki są słodkie :-D

A to mój Filipek ;-)

Załączniki

• DSC03421.jpg
    DSC03421.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC03426.jpg
    DSC03426.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC03445.jpg
    DSC03445.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC03447.jpg
    DSC03447.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 58
ja w prawdzie rzadko pisze, z czasem jest problem ale przygladam sie dzielnie waszym dzieciaczkom:)

w moich oczach najwspanialsza jest Hanna-a moja zazdrosc o jej wloski jest poprostu przerazajaca;>
aaa i jeszcze Eryk Eluni !:D
ale oczywiscie WSZYSTKIE nasze dzieci sa cudowne !:D bez wyjatkow..ja moglabym siedziec i ogladac galerie zdjec...no ale musze pisac prace licencjacka wiec nie da rady

i oto moja Lenka;D

[URL=http://www.fotosik.pl][/URL]

:)

Ajjj jak te cudne dzieciatka sie slicznie rozwijaja, jak pieknie podnosza glowki:-):tak::-)nawet ta nasza najmlodsza-slodziutka kochaniutka Kingusia:-):-):-)bravo:tak:

reklama
Słodziaki:tak::-)
Mi niestety się nie udaje zrobić zdjęcia jak mój szkrab leży na brzuszku bo jak tylko wyjmę aparat to zaczyna się prężyć i płakać:-(

Do góry