reklama
jot79
Fanka BB :)
Eli no wiesz masz w urodzie swojego dziecka jakis tam udział .
a powaznie, to ja tez zwracam bardziej uwage na dziewczynki i tez sie zastanawiałam dlaczego zaden chłopiec nie zapadł mi w pamiec, przeciez tylu jest przeslicznych... no i jedyne wytłumaczenie to jest to, ze porównuje moje dziecko do innych tzn. rozwoj mojego dziecka i chyba tez do waszych mi najblizej, choc moja mała i tak tak slicznie główki nie podnosi jak Hania w jej wieku ;(
a powaznie, to ja tez zwracam bardziej uwage na dziewczynki i tez sie zastanawiałam dlaczego zaden chłopiec nie zapadł mi w pamiec, przeciez tylu jest przeslicznych... no i jedyne wytłumaczenie to jest to, ze porównuje moje dziecko do innych tzn. rozwoj mojego dziecka i chyba tez do waszych mi najblizej, choc moja mała i tak tak slicznie główki nie podnosi jak Hania w jej wieku ;(
eli88
jot79 nie panikuj... princi marudziła że Kingusia W OGÓLE nie podnosi główki, a jak już zaczęła to prawie na dłoniach się opiera łobuz jeden, tak więc w kilka dni nadrobiła więcej niż Hania w 5 miesiecy wypracowała ;-)
ps Hania to cały tata :-) nawet włosy ma jego.. taka sama szopa i też tak szybko rosną... ja bym dała sie na łyso zgolić wzamian za takie włosy.. choć zawsze miałam grube gęste włosy to niestety długość to były laaaaaaaaaaaaaata zapuszcznia..
ps Hania to cały tata :-) nawet włosy ma jego.. taka sama szopa i też tak szybko rosną... ja bym dała sie na łyso zgolić wzamian za takie włosy.. choć zawsze miałam grube gęste włosy to niestety długość to były laaaaaaaaaaaaaata zapuszcznia..
Hyhy :-)
Nie no z chlopcow to Macius jest rewelacyjny mulatki i Adrianek oli Tak mi zapadli w pamiec
no i masz dawno mnie tu nie bylo wchodze i co widze...poryczalam sie...
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
reklama
Magdalena0713
Szyszunka, MagdaCha - patrze na te Wasze skarbki i tak mi się micha cieszy:-)Blondaski słodziaki