reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Dziękujemy wszystkim za miłe słowa:) A z tymi oczętami to jest tak, że jedyne co córka odziedziczyła po mnie to własnie te oczy podobno... cała reszta to czysty mój mężowy...chociaż najdziwniejsze jest to, że ja takich ładnych i wielkich nie mam :-D

reklama
A to mój Maciek dziś po kąpieli i przed snem

Załączniki

• 100_6685.jpg
    100_6685.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 64
  • 100_6733.jpg
    100_6733.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 69
musze sie przyznac ze ostatnio sklamalam co do faworytow wsrod dzieciaczkow mm jedna tutaj zczegolna ulubienice coreczke iza_jot Amelka jest taka wyjatkowo slodziutka i tak mi w pamiec zapadla szczegolnie jakos.
Mulatka - slodziak niesamowity:)
Uwielbiam tu fotki ogladac waszych dzieciaczkow :happy2:

Pierwsze zdjecie- Michas w kazdym miesiacu swojego zycia ;-)

Załączniki

• Pulpit1.jpg
    Pulpit1.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 60
  • Bez_tytułu_1.jpgt.jpg
    Bez_tytułu_1.jpgt.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 60
  • 100_8772.jpg
    100_8772.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 64
Ja też mam swoją słodką faworytkę Hanię coreczkę Eli ;-):-)
Wszystki dzieciaki są słodkie :-D

A to mój Filipek ;-)

Załączniki

• DSC03421.jpg
    DSC03421.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC03426.jpg
    DSC03426.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC03445.jpg
    DSC03445.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC03447.jpg
    DSC03447.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 58
ja w prawdzie rzadko pisze, z czasem jest problem ale przygladam sie dzielnie waszym dzieciaczkom:)

w moich oczach najwspanialsza jest Hanna-a moja zazdrosc o jej wloski jest poprostu przerazajaca;>
aaa i jeszcze Eryk Eluni !:D
ale oczywiscie WSZYSTKIE nasze dzieci sa cudowne !:D bez wyjatkow..ja moglabym siedziec i ogladac galerie zdjec...no ale musze pisac prace licencjacka wiec nie da rady

i oto moja Lenka;D

[URL=http://www.fotosik.pl][/URL]

:)

Ajjj jak te cudne dzieciatka sie slicznie rozwijaja, jak pieknie podnosza glowki:-):tak::-)nawet ta nasza najmlodsza-slodziutka kochaniutka Kingusia:-):-):-)bravo:tak:

reklama
Słodziaki:tak::-)
Mi niestety się nie udaje zrobić zdjęcia jak mój szkrab leży na brzuszku bo jak tylko wyjmę aparat to zaczyna się prężyć i płakać:-(

Do góry