Dziewczyny kochane! wrocilam, alez galeria sie wzbogacila!!! piekne macie brzusie. moj teraz jest wiekszy troche i czarny faktycznie nie jest mi ciezko . przytylam 5kg. a dzidzia faktycznie gdzies mi chyba na kregoslupie siedzi dzis ide na usg 3d. trzymajcie kciuki! mam stresa. zobaczymy czy potwierdzi dziewuszke! jeszcze raz gratuluje dziewczyny! pieknie wygladacie !!!
reklama
Anek29
Fanka BB :)
dziewczyny macie super brzuszki, tak sie naogladalam ze sama zaraz poszlam po apart-ale niestety baterie padly
moze wieczorem cos pstrykne-ogolnie mam malo zdjec-bo grubas ze mnie-lubie moj brzuszek no ale niestety wszedzie przybralam -nie wiem juz nawet ile kg bo dawno sie nie wazylam, ale jak sie widze w lustrze to ladnie przytylam Po porodzie ostro sie biore za siebie:-)
moze wieczorem cos pstrykne-ogolnie mam malo zdjec-bo grubas ze mnie-lubie moj brzuszek no ale niestety wszedzie przybralam -nie wiem juz nawet ile kg bo dawno sie nie wazylam, ale jak sie widze w lustrze to ladnie przytylam Po porodzie ostro sie biore za siebie:-)
nemesis666
nemesis666
kasiunia123
https://www.babyboom.pl/forum/members/princi-50871.htmlprinci świetnie wyglądasz, a brzusio śliczny
reklama