reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

dziękuje dziewczyny;-)
vanilla_sky a ja się zastanawiałam czy wyjść na plaże w dwuczęściowym bikini, ale Twój brzus się tak ślicznie prezentuje, ze chyba i ja sie skusze:tak:

reklama
a wiecie dziewczyny, ze tez mialam obiekcje... ale pomyslalam sobie, ze skoro otyli ludzie nie wstydza sie swoich "maciusiów" pokazywac, to tym bardziej ja nie powinnam... a to dwuczesciowe bikini to ostatnie jakie na mnie pasowoalo.. taki stary szmotruch.. :( ale stwierdzilam ze nie ma sensu kupowac teraz nowego, na te "cycki", bo kto wie jak to z nimi bedzie pozniej :D ..o i zauwazylam ze w nim wygladaja na duzo mniejsze, wiec nie jest tak tragicznie :D

vanilla_sky no faktycznie ładnie wyglądasz i nie poinnnaś sie wstydzić bo ciało masz ładne mimo ciąży.
Kasiunia Ty też ze swoją figurą nie powinnaś się wstydzić matko aż się wróciłam do Twoich podziwianych piersi i faktycznie nie tylko brzuszek jest ładny.
Ja jakoś się nie mogę przełamać do pokazania brzusia na plaży. Mam jednoczęsciowy kostium plus spódniczkę do niego i szczerze mówiąć jeszcez nie załozyłam go publicznie.

Nom co do biustu to nigdy nie narzekałam zawsze miałam pewne C, a teraz DD bądź E i nie są już takie fajne (ale na szczęście w biustonoszu nie widać;-)) nie wiem co będzie po karmieniu:szok:

A ja w piątek wyprawiłam coś ala` pępkowe. :rofl2:
I oto ja w 32 tygodniu ciąży. Gdzie ten brzuch :confused: Biust A ale boli i cieknie siara:zawstydzona/y:, waga stoi. 5,5kg na plusie.
gallery-79539573-500x500.jpg

reklama
Do góry