reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

dziękuje dziewczyny;-)
vanilla_sky a ja się zastanawiałam czy wyjść na plaże w dwuczęściowym bikini, ale Twój brzus się tak ślicznie prezentuje, ze chyba i ja sie skusze:tak:

reklama
a wiecie dziewczyny, ze tez mialam obiekcje... ale pomyslalam sobie, ze skoro otyli ludzie nie wstydza sie swoich "maciusiów" pokazywac, to tym bardziej ja nie powinnam... a to dwuczesciowe bikini to ostatnie jakie na mnie pasowoalo.. taki stary szmotruch.. :( ale stwierdzilam ze nie ma sensu kupowac teraz nowego, na te "cycki", bo kto wie jak to z nimi bedzie pozniej :D ..o i zauwazylam ze w nim wygladaja na duzo mniejsze, wiec nie jest tak tragicznie :D

vanilla_sky no faktycznie ładnie wyglądasz i nie poinnnaś sie wstydzić bo ciało masz ładne mimo ciąży.
Kasiunia Ty też ze swoją figurą nie powinnaś się wstydzić matko aż się wróciłam do Twoich podziwianych piersi i faktycznie nie tylko brzuszek jest ładny.
Ja jakoś się nie mogę przełamać do pokazania brzusia na plaży. Mam jednoczęsciowy kostium plus spódniczkę do niego i szczerze mówiąć jeszcez nie załozyłam go publicznie.

Nom co do biustu to nigdy nie narzekałam zawsze miałam pewne C, a teraz DD bądź E i nie są już takie fajne (ale na szczęście w biustonoszu nie widać;-)) nie wiem co będzie po karmieniu:szok:

A ja w piątek wyprawiłam coś ala` pępkowe. :rofl2:
I oto ja w 32 tygodniu ciąży. Gdzie ten brzuch :confused: Biust A ale boli i cieknie siara:zawstydzona/y:, waga stoi. 5,5kg na plusie.
gallery-79539573-500x500.jpg

reklama
Do góry