Wiolawb
Fanka BB :)
I pomyśleć, że te maleństwa tak powyrastają... :-) Śliczne szkrabiki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po boczkach zero tłuszczyku za to całe ponad 5 kilo w nogach zagościło, ale taka juz moja uroda że jak grubnę to idzie w udka, a brzyszek w porównaniu z innymi to jakis malutki mi się wydajeNie no u Ciebie henrietta5 to zero kg po boczkach, a brzusio prawdziwie ciążowy super!
po boczkach zero tłuszczyku za to całe ponad 5 kilo w nogach zagościło, ale taka juz moja uroda że jak grubnę to idzie w udka, a brzyszek w porównaniu z innymi to jakis malutki mi się wydaje
po boczkach zero tłuszczyku za to całe ponad 5 kilo w nogach zagościło, ale taka juz moja uroda że jak grubnę to idzie w udka, a brzyszek w porównaniu z innymi to jakis malutki mi się wydaje
A to moj 17 tydzien....poki co byly 4kg do przodu, schudlam 2 wiec 2kg na plusie i wszysto w brzuszku i cyckach chyba bo rozmiar mi sie zrobil E ....