reklama
Asiula25
Początkująca w BB
Dawno tu nie zaglądałam - ogólnie na Wrześnióweczki, a dopisałam się już na początku ciąży, czyli w styczniu. Teraz mam trochę czasu żeby tu zaglądać częściej. Pozdrawiam Mamusie i Brzuszki
jagoooodka
Fanka BB :)
Sarenko pięknie powiedziane
Dla mnie ciąża też nie jest fantastycznym stanem - tyję, sapię, dyszę, puchnę, kości bolą a skóra... bleee
Ale i tak planujemy kolejnego dzidziusia
Asiula pięknie wyglądasz. Chętnie zabrałabym Ci obie szklaneczki, bo smakowicie wygląda ich zawartość ;-)
Dla mnie ciąża też nie jest fantastycznym stanem - tyję, sapię, dyszę, puchnę, kości bolą a skóra... bleee
Ale i tak planujemy kolejnego dzidziusia
Asiula pięknie wyglądasz. Chętnie zabrałabym Ci obie szklaneczki, bo smakowicie wygląda ich zawartość ;-)
Michasia84
ja ta ciążę też przechodze gorzej niż pierwszą.. ale mimo to chciałabym żeby trwała jak naj dłużej.. uwielbiam patrzeć na swoje odbicie w lustrze.. zerkam w sklepowe witryny gdzie widać odbicie.. uwielbiam :-) też zawsze ważyłam max 60kg.. teraz mam już ponad 70 ale szczerze powiem nie widzę po sobie tych kilogramów.. tylko brzucho mi wystaje :-)
jeśli urodzi mi się córeczka to będą łzy rozpaczy.. bo na 99% nie będziemy wtedy już planować więcej dzieci.. jeśli chłopiec to jeszcze jedno dzieciątko będzie w planach.. ja kocham bycie w ciąży.. chociaż też właśnie sapie, męczę się.. i mam straszne bóle podbrzusza.. nie umiem tego wytłumaczych.. poprostu uwielniam ten stan
jeśli urodzi mi się córeczka to będą łzy rozpaczy.. bo na 99% nie będziemy wtedy już planować więcej dzieci.. jeśli chłopiec to jeszcze jedno dzieciątko będzie w planach.. ja kocham bycie w ciąży.. chociaż też właśnie sapie, męczę się.. i mam straszne bóle podbrzusza.. nie umiem tego wytłumaczych.. poprostu uwielniam ten stan
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
asiula...no z takimi drinkami to musisz wpadać częściej...zdecydowanie
Michasia..ja też uwielbiam ten stan ale po obecnej ciąży muszę ciut odpocząć w wkońcu schudnąć a potem rach ciach...trzecie:-);-);-)..a nie możesz męża przekonać do 3-go??? jak tak bardzo chcesz??
Michasia..ja też uwielbiam ten stan ale po obecnej ciąży muszę ciut odpocząć w wkońcu schudnąć a potem rach ciach...trzecie:-);-);-)..a nie możesz męża przekonać do 3-go??? jak tak bardzo chcesz??
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
henrietta....fajny..widać że wygodnie w środeczku;-)
jagoooodka
i znów piękne brzuszki!!
Tolalee a no tak będzie, bo ja mam termin na 8.09 i zaczęłam 29 tydz.;-)
Tolalee a no tak będzie, bo ja mam termin na 8.09 i zaczęłam 29 tydz.;-)
reklama
DOODA
wrześniowa mama :)
Śliczne te Wasze brzusie :-)