reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
vanilla....ale ładniutki...
ewelin...,no twój to bardzo konkretny
szyszunka...na zdjęciu wersja ewidentnie piłeczkowawidocznie dzidzia lubi sobie pofikać
ewelin...,no twój to bardzo konkretny
szyszunka...na zdjęciu wersja ewidentnie piłeczkowawidocznie dzidzia lubi sobie pofikać
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
OjojojCzyżby wątek prezentacyjny miał sie zmienić w konkurs piękności na najbardziej wymiarową ciężarówkę września???
zgłaszam swoją kandydaturę
CIAŻA MA SWOJE PRAWA i jest urocza;-):-) A my mamy naszyych meżów którzy nas kochaja i akceptują;-)
no pewnie, ostatnio mąż mi powiedział: "ale Ci d..a urosła " ;-)
oj, laseczki laseczki, te hormony to straszna sprawa... pamiętajcie ze wszystkie jestesmy w jednej drużynie...
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Oj to prawda te hormony w ciąży wykańczają.. ja nie mogę na siebie patrzeć w lustrze...Czuje się wielorybem chodzącym- 28 tydzien, przytyłam 11 kg- nigdy nie bylam jakimś chudzielcem, ale ważyłam max 60 kg a teraz...Achhh Mam nadzieję, że po ciąży uda mi się wszystko zrzucić....Ogólnie ciąża nie jest dla mnie super stanem- chcę żeby był już wrzesień i mieć Córcię obok siebie, chyba nie będe tesknić za brzuchem...Może za parę lat mi przejdzie, ale drugiego dziecka to tak prędko nie zaplanuje....
Hey
Weszłam na ten wątek i szok, matko jakieś niesnaski. Wiecie co uważam, że każda kobieta jest piękna, a najpiękniejsza ta najskromniejsza co ma dobre serduszko. Widziałam i zdjęcia fotomodelek, ale naturalnie te modelki bardziej mi się podobają Są bardziej naturalne
No oczywiście można pozdzadrosci figury , biustu, i tej pewności siebie. Ja jestem szczupła ale mam już kompleks otyłości a jak tu popatrzyłam to o dziwo pokochałam swoje ciałko i mogę przytyć jeszcze 2 razy tyle, byle mój facet nie widział we mnie putsej blondi tylko kobietę życia i matkę Jego dziecka.
Weszłam na ten wątek i szok, matko jakieś niesnaski. Wiecie co uważam, że każda kobieta jest piękna, a najpiękniejsza ta najskromniejsza co ma dobre serduszko. Widziałam i zdjęcia fotomodelek, ale naturalnie te modelki bardziej mi się podobają Są bardziej naturalne
No oczywiście można pozdzadrosci figury , biustu, i tej pewności siebie. Ja jestem szczupła ale mam już kompleks otyłości a jak tu popatrzyłam to o dziwo pokochałam swoje ciałko i mogę przytyć jeszcze 2 razy tyle, byle mój facet nie widział we mnie putsej blondi tylko kobietę życia i matkę Jego dziecka.
Ja też tak szybko nie chciała bym, chciała bym poczekać parę lat ale mój mąż mi mówi że musi być jedno za drugim ja mu że niech sobie sam pochodzi w ciąży to zobaczymy czy tak będzie mu śpiesznoOj to prawda te hormony w ciąży wykańczają.. ja nie mogę na siebie patrzeć w lustrze...Czuje się wielorybem chodzącym- 28 tydzien, przytyłam 11 kg- nigdy nie bylam jakimś chudzielcem, ale ważyłam max 60 kg a teraz...Achhh Mam nadzieję, że po ciąży uda mi się wszystko zrzucić....Ogólnie ciąża nie jest dla mnie super stanem- chcę żeby był już wrzesień i mieć Córcię obok siebie, chyba nie będe tesknić za brzuchem...Może za parę lat mi przejdzie, ale drugiego dziecka to tak prędko nie zaplanuje....
henrietta5
Sarenka pięknie napisane- ja też się już na własnej skórze przekonałam , że nie waga i uroda świadczę o tym czy facet nas kocha i pożąda, ale to co mamy w środku- reszta może się zmienić z dnia na dzień
reklama
henrietta5