reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

gabis ty szczypiorku :szok: to mi już zakrawa na zbrodnię taka figurka :-D ale brzusio fajniusi... no i pewnie jeszcze taki leciutki, kręgosłup jeszcze nie boli, łatwo się obrócić z boku na bok... ehhh zazdrościć zazdrościć ;-)

reklama
A tak na marginesie, nie chcę nikogo urazić, ale czy wierzycie, że płeć dzidziusia może wpływać na kształt brzucha??.
Na pewno sa wyjatki jak wszedzie i zawsze ale ja np jestem w wiekszosci w stanie poznac po brzuszku ktosik tam mieszka, bynajmniej tak okolo 7 m ;-)z mojego doswiadczenia wiem ze tak jest, ze na dziewczynke rozlany, ale to nie jest 100 %;-):tak:
A to mój :-) w 23 tc.
Gabis jakas Ty chudziutka:szok: brzusio malutki ale widoczny, nie da sie ukryc ze ciazowy:-);-):tak:

I Nasze M1 w 25 tyg :-D

Załączniki

• 25veckan.jpg
    25veckan.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 64
Dziewczyny dziekuje, ale wcale taki szczuplasek ze mnie nie jest (na moje oko) i tu i owdzie bym troszke sadełka znalazla ;-)
Alw wiola to mama-laseczka :-)

Wiola nareszcie pokazalas M1 szkrabika;-)Prosze prosze 25 tydz ciazy a Ty nadal laseczka, no no pozazdroscic:tak:Kochana no i nadal utrzymuje-brzusio ewidentnie na synalka:tak::-)

Czesc wczoraj tak sobie ogladalam Wasze brzuszki - kazdy inny i kazdy PIEKNY Tez chce sie pochwalic moim:-) zdjecia z dzisiaj rana:-)
25 TYGODNI I 1 DZIEN:-D

Załączniki

• 25 tydzien i 1 dzien.jpg
    25 tydzien i 1 dzien.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 65
  • 25 tydzien i 1 dzien 1.jpg
    25 tydzien i 1 dzien 1.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Anek masz racje, kazdy brzusi piekny!!:-)Twoj oczywiscie rowniez, zero rozstepa:tak:;-)oby tak dalej:tak:

Do góry