reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

O, super że widać, bo już myślałam, że ze mną coś nie tak... Żeby nie umieć dodać zdjęcia....

reklama
Domek Roksanki w 26 tc.

Załączniki

• DSCF0002.jpg
    DSCF0002.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 72
  • DSCF0005.jpg
    DSCF0005.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 70
kasia super brzusio :-D dostałam napadu śmiechu jak go zobaczyłam..
nie żeby było coś nie tak, ale tak czytam.. 26t... o to sobie mam z kim porównać... a tu takie maleństwo... :-D a ja się już nastawiłam, że z lupą różnic będę się doszukiwac ;-) ale taki kochaniutki ten twój brzuchal.. i kreseczke już masz całkiem całkiem... mój brzuch raz większy a kreseczka się dopiero robi... nie dotarła na razie nawet do połowy pępka :confused:

Kasiunia123 ale masz pileczke sliczna, taki brzuszek na chlopczyka a bedzie coreczka, podobno na coreczki sa bardziej rozlane a u Ciebie taki sliczny boczkow zero, piekny!!!!:tak:;-):-)

Śliczne brzusie.
Kasiunia a Ty taki pępuchol (w sensie taki wypukły bardziej?)to zawsze miałaś? czy teraz taki? Podobno te pępki się zmieniają , a u mnie nic:baffled:

Ja zawsze miałam pępek schowany i bardzo byłam z niego dumna:-) Teraz widzę że coraz bardziej wychodzi na wierzch co już powodem do zadowolenia bynajmniej dla mnie nie jest;-) Zdaję sobie jednak sprawę że im bliżej porodu tym bardziej będzie uwypuklony:-D:-D

Na zgagę ODPUKAĆ nie mogę narazie narzekać ale za to zaczynają się kłopoty ze spankiem

Brzuszki sliczne wszystkie bez wyjątku.

A tak na marginesie, nie chcę nikogo urazić, ale czy wierzycie, że płeć dzidziusia może wpływać na kształt brzucha??

Ja z córcią miałam inny brzuszek to fakt, ale pozostało mi sporo tłuszczyku i oponki, u mnie poza tym lubi się odkłądać w boczki, wiec piłeczka jest, ale okrąglutka:) i każdy mówi, ze na dziewczynkę a będzie podobno synio.

reklama
Gabis, właśnie zauważyłam że mamy baaaardzo zbliżoną datę porodu :) Pokaż swój brzuszek, porównamy :)
Elinek twój brzuszek sliczniutki. A to mój :-) w 23 tc.

Załączniki

• P1020684.JPG
    P1020684.JPG
    55,6 KB · Wyświetleń: 56
  • P1020683.JPG
    P1020683.JPG
    49,7 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Do góry