reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

nasza Niunia

Załączniki

• 11majAn.jpg
    11majAn.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 89
reklama
A to domek naszej kruszynki ;-):-)
25 tc

Załączniki

• DSC02488.jpg
    DSC02488.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC02486.jpg
    DSC02486.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 89
Lena...brzuszek już całkiem duży:-):-)
Jarzebinka...o jak ładnie :-):-):-) podobnaś do mojej koleżanki...w pierwszej chwili pomyślałam że to Ona...
Syla...full wypas chałupka

Lena-na 2 fotce maluszek wygląda jakby coś w rączce trzymał!super!może po urodzeniu dostaniesz od niego jakiś dodatkowy prezent;-)
Violusia -twój maluch ma taką poważną minkę,chyba spał podczas badania:)

dla nas jest nasliczniejsza i bardzo ja kochamy , jest dlugo wyczekiwana i sliczna !!!
ps jestescie na naszej kl ? jak zrobic zebysmy sie wszystkie odnalazly tam ?

Ale śliczne domki!!!
Ja dołączam swój w 25 tyg:)

Załączniki

• P5246085.jpg
    P5246085.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 92
  • 25tydz.jpg
    25tydz.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 80
  • P5246098.jpg
    P5246098.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 83
Chwilke mnie nie bylo, a tu taka piekna galeria hehe ;-) No piekne te brzucholki ! A teraz to ja sie dopiero taka mala czuje... chyba stanelysmy w miejscu... hyhy:tak:

reklama
Do góry