reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama

Załączniki

• picture6728.jpg
    picture6728.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
W sumie to ten brzuch, to dla mnie już mega brzuch:)
śmiałam się ostatnio, bo wchodzę do warzywniaka, a pani do mnie
"o, już końcóweczka!!", a ja, ze owszem, ale 5 miesiaca, a pani "ooo, to gratuluję że bliźniaki....."
uśmiałyśmy sie jak sobie pogadałyśmy:)

Załączniki

• P5035709.jpg
    P5035709.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 87
Wszystkie macie śliczne brzuszki, ja swój też wstawie ,ale gdzieś w środe. Powiem mężusiowi żeby mi jakąś sesje zdjęciową zrobił bo jeszcze żadnego zdjecia nie mam :blink:

Szyszunka też mam takiego bombelka!!! Raz w banku pani mnie zapytała: "długo tak jeszcze?" ja mówię NO TAK DO SIERPNIA a Pani :szok: to sporo... i mnie zmierzyła z góry na dół i chyba sobie pomyślała, że mi się coś na mózg rzuciło i sama nie wiem w którym msc jestem :-D

zaraz dodam swój jak mi się tylko uda :p

reklama
Do góry