reklama
Alex91
wrześniowa mama 2009
Oj wież mi że ja też. Przed ciążą ważyłam 52kg na 176cm wzrostu, a to i tak było dobrze bo wtedy normalnie jadałam wcześniej to i 47kg miałam. Brzuch wciągałam z ciągłego przekonania, że jestem za gruba. Ciąża naprawde pomaga w zaburzeniach odżywiania. Pomaga inaczej spojrzeć na swoje ciało. ;-)
No to ja wazylam 53 na 167 wstyd, tylko,ze ja sie nie odchudzalam, ja poprostu nie tylam... slodycze,fast foody w nocy.. ze sie niby tyje ? To jakis mit dla mnie Jadlam wsyzstko, o kazdej porze i stalam w miejscu , najwiecej ile wazylam to 56, no i w ciazy pierwszej juz na koncu przytylam 16 kg to wazylam 69 !!!
Alex91
wrześniowa mama 2009
No ja 53 na 176 ważyłam jedząc normalnie. U mnie cała rodzina patyczaków.
Jak było wcześniej nie będę pisać bo wstyd.
Jak było wcześniej nie będę pisać bo wstyd.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Och taka przemiana materii to moje marzenie
Ja zawsze musiałam sie pilnować
Przed ciążą 62 kg przy 172 cm a teraz.....masakra 90...
No nic jak patrzę na Ikę to jej wybaczam że mi kazała tyle wcinać. Nie schudłam po ciąży tylko zaszłam w kolejną
Ale ale, młody się wykluje to się biorę za siebie...a teraz cóż, natura tak chciała(tej wersji się trzymam)
Ja zawsze musiałam sie pilnować
Przed ciążą 62 kg przy 172 cm a teraz.....masakra 90...
No nic jak patrzę na Ikę to jej wybaczam że mi kazała tyle wcinać. Nie schudłam po ciąży tylko zaszłam w kolejną
Ale ale, młody się wykluje to się biorę za siebie...a teraz cóż, natura tak chciała(tej wersji się trzymam)
kizi no przepiekny !
post_ptaszyna a za przemiana materii to nie jest takie hop... jak sie cale zycie slyszy "Boze, jakas ty chuda.. ty jesz cos ? " Ja rozumiem,ze to z zazdrosci haha ale po pewnym czasie przestaje byc smieszne. W pierwszej ciazy przytylam 16 kg.. jak wiemy w samym brzuchu sie to nie skumolowalo i caly czas slyszalam "Ty nic nie przytylas! " A teraz jak patrza na zdjecia.. "o ale ty kragla bylas " To juz chyba z przyzwyczajenia mowia,ze chuda.. Masakra jakas.. a ja tylko usmieszek :taka przemiana materi"
post_ptaszyna a za przemiana materii to nie jest takie hop... jak sie cale zycie slyszy "Boze, jakas ty chuda.. ty jesz cos ? " Ja rozumiem,ze to z zazdrosci haha ale po pewnym czasie przestaje byc smieszne. W pierwszej ciazy przytylam 16 kg.. jak wiemy w samym brzuchu sie to nie skumolowalo i caly czas slyszalam "Ty nic nie przytylas! " A teraz jak patrza na zdjecia.. "o ale ty kragla bylas " To juz chyba z przyzwyczajenia mowia,ze chuda.. Masakra jakas.. a ja tylko usmieszek :taka przemiana materi"
-inka
Fanka BB :)
Princi to ja poproszę o taką przemianę materii po ciąży. Jeśli moja waga mnie nie oszukuje, to przytyłam już 8 kg (na szczęście idzie w brzuszek). A to dopiero półmetek. Ponoć najwięcej można przytyć na koniec?
reklama
-inka
Fanka BB :)
Kizi jaki ten świat mały. :-):-):-):-)
Ja również jestem z tegoż samego Bolesławca :-).
Ja również jestem z tegoż samego Bolesławca :-).