reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

oj jakos mi umknely fotki Nikodemka .... piękne zdjęcia... i ten widoczek super a najbardziej podoba mi sie ostatnie taka słodka minka no schrupałabym go:-)

reklama
Livia jak juz sa poczatki to juz Ci sie rozpedzi :)) Ale jaki on szczuplutki!!! Mojej Kini to walek na walku lezy...:) I chyba znow mamy coas takie same.. albo podobne na maxa, mianowicie pchacza. :)
Dooda a ja bylam pod prawdziwa wieza .. polecam rowniez :))

Livia jak juz sa poczatki to juz Ci sie rozpedzi :)) Ale jaki on szczuplutki!!! Mojej Kini to walek na walku lezy...:) I chyba znow mamy coas takie same.. albo podobne na maxa, mianowicie pchacza. :)
Dooda a ja bylam pod prawdziwa wieza .. polecam rowniez :))
No Princi zazdroszcze,mi się też marzy wycieczka do Paryża,planujemy juz od jakiegoś czasu i dojechać nie możemy :(,narazie było mi dane zobaczyć jej miniaturę :):)

Dooda no to sie zbierajcie,bo warto :) My teraz do Rzymu za 2 tyg :) Juz sie doczekac nie moge !

Hania samodzielnie schodzi z wysokiego łóżka.. już kuma, że trzeba odwrócić się na brzuszek i pierwsze idą nóżki.. uczyłam ją tego 3 dni :-) dziś już sama zeszła.. oczywiście dookoła 3 pary rąk do łapania w razie W, ale radzi sobie rewelacyjnie :)

jak miło poczytać o postępach waszych słoneczek. Ala nadal nie kumata. Tylko siedzi i wykonuje jakieś ruchy drgawkowe. Chociaż jakoś się przemieszcza, bo ostatnio zastałam ją przy wyrzucaniu rzeczy z szuflady. A nadmieniam, że raczkować nie potrafi. Zauważyłam, że wyciąga nóżki, jakoś kładzie się na boczek i siada. W ten sposób posuwa się do przodu. Trwa to długo ale przynosi rezultaty.

Oj tak Michas ciagle w granicach 3 centyla wagowo szczuplutki strasznie ale i rozbrykany bardzo jeszcze dobrze nie zje juz spala ;-) prawie 8 kilo wazymy ;-)

reklama
Do góry