reklama
A tutaj Igorek na placu zabaw i pierwszy raz nad wodą
Załączniki
Michas to slodziak ze hej.. basen w domu hahaha takiemu to dobrze! A hustawke to chyba mamy taka sama, lub bardzo podobna
Amelka... mm mmm moja ulubienica,wszyscy wiedza )
Madzienka, a Igorek to wyglada na takiego spokojnego chlopca... chyba ze sie myle,to mnie popraw
Amelka... mm mmm moja ulubienica,wszyscy wiedza )
Madzienka, a Igorek to wyglada na takiego spokojnego chlopca... chyba ze sie myle,to mnie popraw
margaret333
Fanka BB :)
Michaś - wspaniały uśmieech i boski kapelusik:-)
Amelcia - włoski, rzęsy i oczka- CUDO!
No Igorek faktycznie wyszedł tak spokojnie a i bez czuprynki się extra wygląda;-)
Amelcia - włoski, rzęsy i oczka- CUDO!
No Igorek faktycznie wyszedł tak spokojnie a i bez czuprynki się extra wygląda;-)
hehe no z tym basenem to ostatnio wpadlam na taki genialny pomysl bo wanienke juz dawno wynioslam a w wannie musze ciagle sie schylac i go trzymac bo wiecznie mi sie przewracal (musze kupic mate antyposlizgowa) a w basenie siedzi i sie nie wywraca a jak poleci to na miekkie a ile frajdy przy tym no poza tym ze musze ciagle ze szmatka ganiac bo chlapie ;-)
Ojjj, jak ja tu uwielbiam zaglądać!
Ja też podpisuję się pod słowami Princi- jak dla mnie to Igorek jest bardzo spokojny. Bynajmniej tak na zdjęciach wygląda:-). I strasznie skupiony na tym co robi. Śliczny chłopczyk!:-)
Ja też podpisuję się pod słowami Princi- jak dla mnie to Igorek jest bardzo spokojny. Bynajmniej tak na zdjęciach wygląda:-). I strasznie skupiony na tym co robi. Śliczny chłopczyk!:-)
He He Princi, Elaine od razu Was poprawiam hehehe Faktycznie jest spokojny ale tylko poza domem. Jak tylko przekroczy próg domu to wstępuję mały diabełek. Wszystko musi być po jego myśli, wszystko musi zobaczyć i wszędzie pójśc. Ale przynajmniej mam co robić
reklama