reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Liiviia- no popatrz- czemu to dzieci zawsze uprą się na coś czego nie wolno?:-) Lizaczek to lizaczek ale patyczek o nieeeebo lepszy hehehe:-D

reklama
Amelka gwiazda jak zawsze :-) Michaś śliczny chłopczyk :-)co do lizaczków i innych słodyczy to ja nie daje jeszcze niczego słodzonego. jeszcze sie naje slodkosci a to nic zdrowego

A tutaj Igorek na placu zabaw i pierwszy raz nad wodą :)

Załączniki

• DSC01307.jpg
    DSC01307.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC01338.jpg
    DSC01338.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC01314.jpg
    DSC01314.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC01316.jpg
    DSC01316.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC01312.jpg
    DSC01312.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC01345.jpg
    DSC01345.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC01332.jpg
    DSC01332.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 57
Michas to slodziak ze hej.. basen w domu hahaha takiemu to dobrze! A hustawke to chyba mamy taka sama, lub bardzo podobna :)
Amelka... mm mmm moja ulubienica,wszyscy wiedza :))
Madzienka, a Igorek to wyglada na takiego spokojnego chlopca... chyba ze sie myle,to mnie popraw :)

hehe no z tym basenem to ostatnio wpadlam na taki genialny pomysl :-D bo wanienke juz dawno wynioslam a w wannie musze ciagle sie schylac i go trzymac bo wiecznie mi sie przewracal (musze kupic mate antyposlizgowa) a w basenie siedzi i sie nie wywraca a jak poleci to na miekkie a ile frajdy przy tym no poza tym ze musze ciagle ze szmatka ganiac bo chlapie ;-)

Ojjj, jak ja tu uwielbiam zaglądać!:-D

Ja też podpisuję się pod słowami Princi- jak dla mnie to Igorek jest bardzo spokojny:tak:. Bynajmniej tak na zdjęciach wygląda:-). I strasznie skupiony na tym co robi:tak:. Śliczny chłopczyk!:tak::-)

Livia,ale ze on sie tam kapie czy releksauje w tym basenie ? Moja juz sie kapie w duzej wannie z siostra :)

He He Princi, Elaine od razu Was poprawiam hehehe Faktycznie jest spokojny ale tylko poza domem. Jak tylko przekroczy próg domu to wstępuję mały diabełek. Wszystko musi być po jego myśli, wszystko musi zobaczyć i wszędzie pójśc. Ale przynajmniej mam co robić :)

reklama
Do góry