reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

oj jakos mi umknely fotki Nikodemka .... piękne zdjęcia... i ten widoczek super a najbardziej podoba mi sie ostatnie taka słodka minka no schrupałabym go:-)

reklama
Livia jak juz sa poczatki to juz Ci sie rozpedzi :)) Ale jaki on szczuplutki!!! Mojej Kini to walek na walku lezy...:) I chyba znow mamy coas takie same.. albo podobne na maxa, mianowicie pchacza. :)
Dooda a ja bylam pod prawdziwa wieza .. polecam rowniez :))

Livia jak juz sa poczatki to juz Ci sie rozpedzi :)) Ale jaki on szczuplutki!!! Mojej Kini to walek na walku lezy...:) I chyba znow mamy coas takie same.. albo podobne na maxa, mianowicie pchacza. :)
Dooda a ja bylam pod prawdziwa wieza .. polecam rowniez :))
No Princi zazdroszcze,mi się też marzy wycieczka do Paryża,planujemy juz od jakiegoś czasu i dojechać nie możemy :(,narazie było mi dane zobaczyć jej miniaturę :):)

Dooda no to sie zbierajcie,bo warto :) My teraz do Rzymu za 2 tyg :) Juz sie doczekac nie moge !

Hania samodzielnie schodzi z wysokiego łóżka.. już kuma, że trzeba odwrócić się na brzuszek i pierwsze idą nóżki.. uczyłam ją tego 3 dni :-) dziś już sama zeszła.. oczywiście dookoła 3 pary rąk do łapania w razie W, ale radzi sobie rewelacyjnie :)

jak miło poczytać o postępach waszych słoneczek. Ala nadal nie kumata. Tylko siedzi i wykonuje jakieś ruchy drgawkowe. Chociaż jakoś się przemieszcza, bo ostatnio zastałam ją przy wyrzucaniu rzeczy z szuflady. A nadmieniam, że raczkować nie potrafi. Zauważyłam, że wyciąga nóżki, jakoś kładzie się na boczek i siada. W ten sposób posuwa się do przodu. Trwa to długo ale przynosi rezultaty.

Oj tak Michas ciagle w granicach 3 centyla wagowo szczuplutki strasznie ale i rozbrykany bardzo jeszcze dobrze nie zje juz spala ;-) prawie 8 kilo wazymy ;-)

reklama
Do góry