reklama
margaret333
Fanka BB :)
Dooda super łobuziak.Ze zdjęć sądząc to wydaje sę podobny do Ciebie
Liiviia Michaś będzie bardzo przystojny;-)
Liiviia Michaś będzie bardzo przystojny;-)
Livia jak juz sa poczatki to juz Ci sie rozpedzi ) Ale jaki on szczuplutki!!! Mojej Kini to walek na walku lezy... I chyba znow mamy coas takie same.. albo podobne na maxa, mianowicie pchacza.
Dooda a ja bylam pod prawdziwa wieza .. polecam rowniez )
DOODA
wrześniowa mama :)
No Princi zazdroszcze,mi się też marzy wycieczka do Paryża,planujemy juz od jakiegoś czasu i dojechać nie możemy ,narazie było mi dane zobaczyć jej miniaturęLivia jak juz sa poczatki to juz Ci sie rozpedzi ) Ale jaki on szczuplutki!!! Mojej Kini to walek na walku lezy... I chyba znow mamy coas takie same.. albo podobne na maxa, mianowicie pchacza.
eli88
Fanka BB :)
Hania samodzielnie schodzi z wysokiego łóżka.. już kuma, że trzeba odwrócić się na brzuszek i pierwsze idą nóżki.. uczyłam ją tego 3 dni :-) dziś już sama zeszła.. oczywiście dookoła 3 pary rąk do łapania w razie W, ale radzi sobie rewelacyjnie
jak miło poczytać o postępach waszych słoneczek. Ala nadal nie kumata. Tylko siedzi i wykonuje jakieś ruchy drgawkowe. Chociaż jakoś się przemieszcza, bo ostatnio zastałam ją przy wyrzucaniu rzeczy z szuflady. A nadmieniam, że raczkować nie potrafi. Zauważyłam, że wyciąga nóżki, jakoś kładzie się na boczek i siada. W ten sposób posuwa się do przodu. Trwa to długo ale przynosi rezultaty.
reklama