reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Princi Kinia wygląda odlotowo i ten kitek no rewelka :-):tak:
A tu my sie jeszcze raz pokazemy w wózeczku jakoś tak mi się spodobało to zdjęcie i Wiki ujawnia się z rodzicami;-) pierwszy raz na plaży :-)

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 64
  • 4.jpg
    4.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Kinia i Wiki rewelacyjne dziewczynki :))

A tutaj Igorek podczas dzisiejszego spaceru

Załączniki

• DSC01154.jpg
    DSC01154.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 54
Kiniolku cudnie poprostu, sama słodycz
Monia kolor wózka idealnie współgra z kolorem oczu Wiki
Igorek to już taki mały mężczyzna
a Kacper ma niezły prowiancik na spacerku :)

Igorek jaki zadowolony na tej huśtawce :)a Kacperek ma extra czapeczke :) i widze lubi wafelki od lodów tak jak moja mała:) wczoraj też cały zjadła hehe :)

oj cudne te nasze dzieciaczki. Wszystkie bez wyjątku :-D.
Kacperek jaki szczęśliwy z tym waflem :tak:. A Igorek chyba lubi się bujać :-D.
No i Kinia przesłodki cukiereczek :tak:. Powtórzę się ale kiedyś pisałam już że to moja mała ulubienica, a jak fajnie w łóżeczku stoi :tak:
Moniaa22 ale Wam fajnie możesz sobie na plaże wyskoczyć, Wikunia to już mała modelka, co będzie potem:shocked2:, tata będzie musiał odpędzać chłopaków:-p.
Wiem że się to wydaje dziwne ale ja nigdy nad morzem jeszcze nie byłam. Jakoś nie było mi po drodze :-D

reklama
Do góry