reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Hania to w ogole mistrzostwo swiata :)) eli ona od zawsze wyglada na starsza.. takze sie szykuj bo jak bedzie miala 13 lat i bedzie wygladac dalej na starsza to wiesz co cie czeka ? :))) Hyhy

reklama
Jest szansa, że się odmieni, ja jak miałam 13 dawali mi 18, a teraz 20 dają i mówią- młoda babcia do mojej mamy i sugerują, że się szybko postaralam o córcię hi hi Nie wyprowadzam ich z błędu ;-)

cały czas maluszki, to ja pokaze postęp kilkumiesieczny- czyli jak urosła moja pannica modelka od świąt!!!
każdy mi mówił, ze urosła, ja różnicy nie widzę, ale 100 osoba i polukałam po zdjeciach i same zobaczcie-ten sam rok, te same boty, tylko jakieś chudsze i wyciagniete to moje dziecko:)

Załączniki

• amelcia.jpg
    amelcia.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 82
Śliczności:)
Chłopcy tacy przystojni a dziewczyny przesłodkie.
Kina super kuc:) ślicznie
Monia22, super rodzinna fotka na plaży, teraz wiadomo po kim Wiki odziedziczyła urodę:)
GAbrysia słodziutka w kapelusiku
Eli Twoj córcia wyugląda faktycznie na starszą, tak jak Liiiwii wydaje mi się że ma trzy latka, fajna grzyweczka do twarzy Hanulce:)

Obejrzalam na tym watku zdjecia od samego poczatku :tak: zaluje ze tak pozno do was dolaczylam ;-) ale mi sie wspomnienia uruchomily te zdjecia usg pozniej brzuszki i takie malenstwa zaraz po urodzeniu :happy2: niektore podobne do teraz a niektorych buziulki calkiem inne ;-)

ooo liiiviiia też tak miałam, często przeglądam caaaaały wątek :) jak widze pierwsze usg , brzuszki ect tak mi się ckli, tak pamietam zwłaszcza jak dopiski się czyta że takie przejęte byłyśmy, jak rozły te nasze brzuchacze. Potem tuż po porodzie małe kruszynki a teraz co raz większe samodzielne jednostki społeczne :) co raz więcej potrafią, co raz więcej nam dają radości :)
są cuuuudne

A ru na spacerze, bo dałąm takei zdjęcia jakbyśmy cały czas w domu siedziały a jest raczej odwrotnie, przychodzimy głownie na posiłki:) z mamą
spacer.jpgale szybko zostałyśmy złapane i przejejęte przez....tatusia:)spacer3.jpgsprawdzaliśmy stan wody...u nas spoko

reklama
szyszunka faktycznie cora rosnie rosnie :)
sarenka witaj w klubie szczuplutkich haha a Milusia naprawde jest milusia ;))

Do góry