Oli no jakos mam slabosc do Maciusiow... my chcielismy Maciusia..aaa to rozumiem, ze jestesmy na drugim miejscu:-(;-)
slodziaczki kochane :-)
reklama
Ja też mam słabość do Maciusiów hehe.Żeby nie to że mój facet ma Maciek na imie to synka bym tak nazwałaOli no jakos mam slabosc do Maciusiow... my chcielismy Maciusia..
Oli no jakos mam slabosc do Maciusiow... my chcielismy Maciusia..
Ja też mam słabość do Maciusiów hehe.Żeby nie to że mój facet ma Maciek na imie to synka bym tak nazwała
No dobra juz dobra
Czy zostalo nam wybaczone ??? Adus jest tez taaaki slodziutki,ze trudno nam sie oprzec! Hyhy ale trzeba byc uczciwym,przeciez na dwa fronty nie wypada... ha haNo dobra juz dobra
No nie wiem, nie wiem;-)No coz kazdy ma do czegos slabosc!!W tym wypadku do imienia;-)Przegrana przyjmujemy z godnoscia bo Macius to super chlopak:-)Czy zostalo nam wybaczone ???
DOODA
wrześniowa mama :)
Śliczna Kingusia :-)
ewa72
Mama Maciusia
Sliczna ta Twoja malutka!!!!!!Nasz Macius(moze nie ten o ktorym czesto wspominacie)ale tez Macius,robi to samo.Czasami nawet 2 skarpetki sa zbedne!
henrietta5
Fanka BB :)
fajne te kluseczki wasze
reklama
eli88
Fanka BB :)
BRAWO KINGUSIA!!! Widzę, że nauka od starszej koleżanki nie poszła w las!!! na co komu skarpety racja!!! Hania do dziś w domu ma bose stópki, bo zakłądanie skarpetek to strata czasu w tym przypadku... zakładamy drugą, a pierwszej już nie ma