reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
Jeśli chodzi o skarpety to u nas jest problem bo wszystkie gumki wrzynają się Oliemu w nóżki:-(Zakłądam mu rejstopki ,ale gdy Oli zostaje z moją teściową to rejstopki są zdejmowane i zakłada mu skarpetki bo jej ciężko jest przewijać małego gdy on ma rejstopki:eek:BOŻE WIDZISZ A NIE GRZMISZ:angry:

a bez skarpetek czy rajstopek ?? No moja zupełnei jek Kingusia, ściąga w 3 sec , woli miec bose stópki tak by móc pociuckac paluszki hehehe ;-)

Hehe dzieki ;-) Ja tez czasem rezygnuje ze skarpetek i zakladam rajstopki...
mili to widocznie musisz kupic skarpeteczki mniej uciskowe,ale za to takie spadaja z nog... moja inia pociera stopa o stopke i po skarpetach..:-D

u nas też skarpetki albo uciskają, albo w mig spadaja, wiec wczoraj "zaryzykowałam i nie ubierałam skarpetek, stópki miał ciepłe, wiec....ja tez chodzę na boso, bo w domku ciepełko/

Hehe- Princi super! U nas różnie- z reguły są skarpetki, które na nóżkach wytrzymują może z minutę. A jak założę mocniejsze ze ściągaczem- to ciućka nóżki razem ze skarpetką:-D. Także skarpetka po chwili jest mokra no i kończy się jednak na bosych stópkach:-D

reklama
to teraz kilka naszych fotek no i ząbki na koniec:)

Załączniki

• P2187993.jpg
    P2187993.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 57
  • P2027931.jpg
    P2027931.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 54
  • P2188126.jpg
    P2188126.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 51
  • P2258207.jpg
    P2258207.jpg