reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

jakie już duże te nasze bobasy i śliczne strasznie chyba dlatego że wrześniowe:))podobno we wrześniu 2009 miały się geniusze rodzić stąd pewnie to oczytanie wśród naszych maluszków:))hehe

reklama
Ewa super, zaraz ci pilot porwie tylko dowie się co tam w telewizji leci, mój kiedys też czytał a teraz tylko niszczy gazetki

teraz dopiero dojrzałam Hanię- jest odlotowa i wygląda na 5 latek a nie miesięcy w tych kucykach

Ostatnia edycja:
Śliczne te Wasze Dzieciaczki, uwielbiam, ogladać:tak::tak::tak: To my też się troszkę odkryjemy- sesja zrobiona przez Babcię w restauracyjce z dogodnym wjazdem dla wózków;-)

Załączniki

• P220210_16.19[02].JPG
    P220210_16.19[02].JPG
    35 KB · Wyświetleń: 59
  • P220210_16.19[01].JPG
    P220210_16.19[01].JPG
    31,5 KB · Wyświetleń: 56
  • P220210_16.19.JPG
    P220210_16.19.JPG
    32,1 KB · Wyświetleń: 63
  • P220210_16.16.JPG
    P220210_16.16.JPG
    31,3 KB · Wyświetleń: 56
Dziękujemy ślicznie :-D eli88 Gabi to kruszynka, dziś na spacerku spotkałyśmy kolegów rówieśników Gabi- bliźniaków, jeden 10,5 drugi 9,5 :szok: A Gabi w granicach 7 ;-) Ale bliźniaki niegrzeczne, płakały w wózku, i grzechotkami się obijały;-) Moja Mama mówi- chodźmy już bo jeszcze na Gabrysię przejdzie:tak:;-):-D

reklama
Dziękujemy ślicznie :-D eli88 Gabi to kruszynka, dziś na spacerku spotkałyśmy kolegów rówieśników Gabi- bliźniaków, jeden 10,5 drugi 9,5 :szok: A Gabi w granicach 7 ;-) Ale bliźniaki niegrzeczne, płakały w wózku, i grzechotkami się obijały;-) Moja Mama mówi- chodźmy już bo jeszcze na Gabrysię przejdzie:tak:;-):-D
Ha ha dobra masz mame!Faktycznie to Twoje malemstwo takie drobniusie.Moj Macius ,gdyby usiadl obok wygladalby na starszego brata:szok:;-)

Do góry