reklama
enka75
mamuśka :)
Mamuśki
APELUJĘ O TO BYŚCIE WKLEIŁY FOTKI WASZYCH MAŁYCH ZĄBKOWICZÓW;-)
APELUJĘ O TO BYŚCIE WKLEIŁY FOTKI WASZYCH MAŁYCH ZĄBKOWICZÓW;-)
DOODA
wrześniowa mama :)
enka75
DOODA jaki słodziak mniam a w tej czapeczce fiufiu
enka75
eli, Hania ma 5 miesięcy ??? eeee może coś się pomyliło ;-)
No niesamowita dziewczynka , te kiteczki , moja to przy niej łysolek hehehe
No niesamowita dziewczynka , te kiteczki , moja to przy niej łysolek hehehe
kari_26
wrześniowa mama 2009
dooda ale przystojniaczek sliczny slodziaczek a w tej czapeczce no mniami do schrupania
eli Hania sliczna dziewczynka przez te wloski na starsza wyglada piekna panienka tylko w sumie ciesze sie ze moja nie ma tak dlugich wloskow bo przerazaja mnie te spinki i gumeczki u tak malutkiej dzidzi no ale fakt jest ze wyglada slodko;-)
eli Hania sliczna dziewczynka przez te wloski na starsza wyglada piekna panienka tylko w sumie ciesze sie ze moja nie ma tak dlugich wloskow bo przerazaja mnie te spinki i gumeczki u tak malutkiej dzidzi no ale fakt jest ze wyglada slodko;-)
reklama
jot79
Fanka BB :)
no i moja ulubienica... Eli udała Ci się córcia. Te kitki sa po prostu czadowe. A moje dziecie tez juz do wszystkiego co elektroniczne sie chwyta a jaki wrzask jak jej zabieram np. pilota, albo myszkę (mamy taka świecącą). Powoli zaczynam zwracac na nia uwagę, tzn wiekszą uwagę niz dotychczas, bo nie było obawy ze czyms trzaśnie o podłogę. Wczoraj np. mąż ją miał na rękach i przechodził obok deski do prasowania na którym było gorace zelazko, przy desce jest taki pałąk do przytrzymania kabla no i chwyciła tak mocno że cała deske mi przewróciła, jedno szczęście że żelazko w ostatniej chwili złapałam, tez jej by nie poparzyło na szczęście bo leciało w druga stronę, ale jednak zaczyna byc ciekawie... a mała dopiero zaczyna pokazywac na co ja stać