reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Henrietta masz cudne dzieci. Widzę, że starsza też naśladuje małą. U nas to samo. Dobrze, że chociaż smoka nie chce ciągnąć.:-)
Livii zdolniacha jesteś. Podziwiam cię za to. Ja nie mam na nic czasu. Nawet jak tu piszę, to Ola mi nad głową wisi.

reklama
Dzis odkrylam ze Michal lubi siedziec w nosidelku do tej pory jak go tylko wlozylam to jeczal a dzis nie chcial lezec wiec go wsadzilam i nosilam z soba zeby miec rece wolne i cieszyl sie caly czas sam do siebie :-D

Załączniki

• Pulpit.jpg
    Pulpit.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 68
enka a powiedz mi czy takiego 5 miesiecznego malucha to da się jeszcze nauczyc nosić w chuście. Bardzo zastanwiałam sie przed porodem nad noszeniem w chuście ale stwierdziłam że zimą to nie zda egaminu. Ale bardzo chętnie bym spróbowała.
Tylko że mój Igoś nie należy do "przytulańskich"

Ostatnia edycja:
Magda- mozna spróbować, bo nawet malutkie brzdące nieraz wykazują niechęć do chust czy nosideł :-)
można w domu popróbować np przy pmocy dużego pareo czy chusty , najtrudniejsze dla malucha jest usadzanie go tam bo wiadomo jak maluszki bywają niecierpliwe ;-) ale jeśli to się przejdzie to potem powinno być oki, bo to i wysoko i maluch widzi wszytsko tak jak mama. najlepiej jako zabawę to zrobić powoli, wybrać moment gdy jest zadowolone i skłonne do zabawy wtedy jest mniejsze prawdopodobieństwo że zacznie marudzić, a jak się nie uda to nic na siłę w końcu i tak niebawem zaczną chodzić hehehe

Dobra wyszlo mi cos takiego.. ale nadal mam napis kolaze.. bla bla i ledwo co znalzlam na kompie to zdjecie zrobione juz... livia help ?

reklama
Do góry