reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
Otorz to z lewej strony masz do wyboru rodzaj kolarzu. jak chcesz tak jak ja robilam to wybierasz stos zdjec mozesz wybrac obramowanie lub nie ( 3 do wyboru tez po lewej stronie) i wtedy jak klikniesz na zdjecie to mozesz je obracac zblizac oddalac itp

Patrzcie co w tym photoshopie mozna zrobic :-)

Załączniki

• 100_4332.jpg
    100_4332.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 62
  • 100_4332 kopia.jpg
    100_4332 kopia.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 60
  • 100_8518 kopia.jpg
    100_8518 kopia.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 59
livvviaaa rewelacja:-) ja mam od dawna taki plan-nalozyc jedno zdjeice na drugie ale nie umiem, a nie mam tak czasu zeby posiedziec dluzej przy tym:-(

livvviaaa rewelacja:-) ja mam od dawna taki plan-nalozyc jedno zdjeice na drugie ale nie umiem, a nie mam tak czasu zeby posiedziec dluzej przy tym:-(

kochaniutka to tak .. wchodzisz w picasa 3 wybierasz zdjecia bierzesz utworz kolaz z lewej manki wybierasz rodzaj kolazy "wielokrotna ekspozycja" i włala ... :-);-)

no i ja się bawię tym programem kolaże już załapalam :-) ale nie mam pojęcia jak zrobić czarne tło:-(

reklama
Liviaaa no swietnie haha :-) ale jak ty to robisz ze wy jestescie jakby wycieci z innego zdjecia-ja zrobilam cos takiego, ale mi jedno zdjecie nachodzi na drugie i przeswituje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pomocy:tak:

Do góry