reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
liviiia alez podogny ten Twoj synus-rozkoszny:-)

fredka a kuku hehe slodziutki:-)

princi no no gwiazdy Ci rosna :-)

Liiiviiia cudny chłopczyk. A mozesz mi powiedziec jaki masz program do obróbki zdjęc?? Chodzi mi to żeby robić tak 2zdj. na jednym.

Picasa 3 bardzo fajny programik rozne kolaze mozesz robic mozaiki ogolna obrobke retusz pryszczy ;-) zawsze jak chce wywolac zdjecia z kompa na papier to mam dylemat bo tysiac zdjec do siebie podobnych :-D i wtedy wale kolazyk z 2 czy 3 zdjec i mam jako jedno :tak::-) a tu jeszcze z dzis sesyjka tradycyjnie jak nam stuka kolejny miesiac mamuska lata z aparatem :rofl2:

Załączniki

• 100_9251.jpg
    100_9251.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 40
  • 100KC6331.jpg
    100KC6331.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 39
  • 100_9262.jpg
    100_9262.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 38
hm... tez mam picassa3 i nie wiemjak zrobic dwa zdjecia jakojedno..........:zawstydzona/y::eek:

najpierw wprowadzasz do programu folder ze zdjeciami pozniej zaznaczasz ile chcesz zdjec na jednym i klikasz w kolaz i ci wskakuja i pozniej wybierasz funkcje czy maja miec takie biale ramki jak moje czy takie zwykle czy maja byc jako stos rozrzuconych czy mozaika itp no i klikasz w utworz kolarz

a ja tu zaraz poszperam jak zrobic zdjecie na czarnym tle ...

Ostatnia edycja:
No ja wiem tylko jak przyciemnic tlo...
Hm.. narazie co napisalas to czarna magia,ale jak znajde troche czasu to pocwicze...

coś wykombinowałam :-D

Załączniki

• 100_9257 kopia.jpg
    100_9257 kopia.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 48
  • z (7) kopia.jpg
    z (7) kopia.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
reklama
coś wykombinowałam :-D

:-D:-Dprawie dobrze;-)ja robie tez wszystko w picassa:tak:to zdjecie co Adi golasek to akurat tak mi fajnie wyszlo, bo polozylam go na zlozonej kanapie, a ze mamy akurat ciemnobrazowa narzute to wystarczylo leciutko przyciemnic i juz wyszlo:-p:laugh2::laugh2:

pieknosci te dzieciaczki:tak:

henrietta synek to chyba duzo marchewki je co?ma taka ladna karnacje:tak:

Do góry