reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

no te niebieskie oczka i czarne wloski to ma chyba po mnie chociaz moj m tez ma niebieskie oczy. no coz ja odziedziczylam ciemne wlosy po tacie a niebieskie oczka po mamie blondynce no taki mixik wyszedl hehehe :D faktycznie zadko tak jest chyba ze ktos o ciemnych wlosach ma blekitne czka:)

reklama
Moja Alicja też ma ciemne włoski po tatusiu i niebieskie oczy po mnie, ale nie nakręcam się za bardzo, bo do roku oczy mogą się zmienić nawet z niebiesiech na brązowe...:tak:

no to jednak nie taka zadkosc ;-)no ja mam czarne wlosy i niebieskie oczka moj m ma tez oczka niebieskie babcie dziadki niebieskie tlko jeden dziadek zielone wiec mysle ze mojej Wiktori juz zostana niebieskie :-D

Moj Michal tez ma niebieskie oczka po mamusi ;-) a wloski juz mu ciemnieja wiec pewnie bedzie mial po tatusiu ciemne :tak: moj M ma ciemne wlosy i zielone oczy a jak byl malutki tez byl blondynkiem tak samo jak moi bracia byli bielusiency jak byli mali a teraz kruczo czarne wlosy maja ;-) takze licze na to ze i Michas "sciemnieje" ;-)

A moja jak się urodziła miała ciemne oczy i ciemne włosy(po tatusiu tata czarny z piwnymi oczami) a tera włoski robią się blond a oczy kurcze takie niebieski szare trudno narazie okreslić zobaczymy właśnie czy się zmienią.

Maciek od początku ma ciemne oczy co zdziwiło lekarza, który twierdził że wszystkie dzieci na początku mają niebieskie oczy a dopiero po jakimś czasie ustala się ich barwa.
A tak wygląda mój łobuz - cały czas coś ma w buzi:-D

Załączniki

• 100_6795.jpg
    100_6795.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 59
  • 100_6819.jpg
    100_6819.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 63
  • 100_6850.jpg
    100_6850.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 63
  • 100_6868.jpg