reklama
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Cudeńka dzieciaczki. Takie słodziaszki do schrupania.
henrietta5
Fanka BB :)
Eli no super, poczekaj dwa miesiace , jak zacznie chodzić będzie chciała sie nosić. Ale nóżki ma bardzo silne
Dziewczyny dzieciaki niesamowite, i oczywiście nasza Hania taka silna na czele, a mała Kingusia Princi taka słodka, chyba najmłodza ale jak goni Głowa do góry pięknie uniesiona, też pewnie panna za 2 miesiące będzie chciała wstawać.
AGawa serio dwie słodkie kruszynki masz w domku(chodzi o Twoje córcie oczywiście)
Oli piękne te a kuku
Bartuś też taki kawaler wyrósł, no i nózki już je, ślicznie.
Monia-słodka czarnusia i chyba ma oczka niebieskie?fajnie to wyglądatakie mało spotykane.
Livia- cudny bobasek, krzesełko bomba i dzięki Tobie nie kupię badziewia ceratkowego a taki mialam zamiar nie wiedziałam, że są tkaninkowe, dzięki
Mulatka, a Twój dzidziuse taki silny, napewno będzie dobrze.
Kochane wszytskie dzieciaczki, szczerze są śliczne. Nie sposób wymienić wszytkich, pominięte niech nie czują się pominiete, bo wszytkie dzieci są slodkie, ale moja pamięć już zawodzi więc sorry
AGawa serio dwie słodkie kruszynki masz w domku(chodzi o Twoje córcie oczywiście)
Oli piękne te a kuku
Bartuś też taki kawaler wyrósł, no i nózki już je, ślicznie.
Monia-słodka czarnusia i chyba ma oczka niebieskie?fajnie to wyglądatakie mało spotykane.
Livia- cudny bobasek, krzesełko bomba i dzięki Tobie nie kupię badziewia ceratkowego a taki mialam zamiar nie wiedziałam, że są tkaninkowe, dzięki
Mulatka, a Twój dzidziuse taki silny, napewno będzie dobrze.
Kochane wszytskie dzieciaczki, szczerze są śliczne. Nie sposób wymienić wszytkich, pominięte niech nie czują się pominiete, bo wszytkie dzieci są slodkie, ale moja pamięć już zawodzi więc sorry
princi i _oli_ piszecie, że moje dziewczynki podobne a to w takim razie jesteście pierwsze z taka opinią, bo wszyscy mówią, że caaaaałkiem różne:-):-)
Ale faktycznie wszystkie dzieciaczki są przesłodkie, wspaniałe nam te bobasy rosną, a pamiętacie rok temu wszystko się zaczynało............... to co będzie za rok o tej porze????
Ale faktycznie wszystkie dzieciaczki są przesłodkie, wspaniałe nam te bobasy rosną, a pamiętacie rok temu wszystko się zaczynało............... to co będzie za rok o tej porze????
reklama