reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Gapcio ona ma tyle sily ????? moj Michas jest raczej taki gietki jesli chodzi o nozki i na pewno by sie sam w pionie nie utrzymal ;-) musialabym go za pupe trzymac i udawac ze sam stoi a tylko dotykac jego nozkami do lozka ,kiedys sie z nim schylilam nad dywanem to tak nozkami przebieral jakby chodzil ale o staniu nie ma mowy ;-) No ciagle sie patrze na to zdjecie i probuje znalezc "haczyk" czy tam za tym twoim lokciem nic jej nie podtrzymuje ;-) :D
liiiviiia No przecież pisałam już chyba 2 tygodnie temu w jakimś wątku, że moja córka stoi. Haczyków brak, jak Boga noga:-p Specjalnie tak rozłożyłam palce, żeby było widać, że nie ja ją trzymam, tylko ona trzyma się mnie. :tak:
Siła ma dużo od początku, jak miała 2 tygodnie to już sama główkę trzymała leżąc na brzuchu:)

Sarenka27 nie stawiam tak córki na nie wiadomo jak długo.Jak jej dam moje palce to się sama dźwiga do siadu a z siadu na stojaka. Jak ona sama się dźwiga do takiej pozycji to na siłę jej nie kładę na leżąco. Kiedyś chciałam sprawdzić jak długo tak na nóżkach wytrzyma ale po 7 minutach odpuściłam, bo to już było przegięcie. Co za dużo to niezdrowo;-) I jak ją położyłam to dopiero był ryk :szok:. Masakra jakaś.

Ostatnia edycja:
reklama
Gapcia a ja myślałam,żde moja jest silna, a dziś próbowałam sprawdzić ilesiły ma w nogach i giętkie ma kolanka zupełnie nie wie o co chodzi. Do siadu się podnosi ale do pionu to nie da rady. Teraz nawet jakoś nie miała dziś siły by z brzucha przekręcić się na plecki.

Jakies ostatnie nasze fotki.:-)

Załączniki

• P1250039.jpg
    P1250039.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 58
  • P1250047.jpg
    P1250047.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 58
  • P1250064.jpg
    P1250064.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 58
mój Kubuś tez tak stoi:-D,dzisiaj nawet trochę przebierał nóżkami i chodził oczywiście podtrzymywany, ale 7 minut chyba nie da rady- Sarenka myslę ,że jak sam staje to można

super śmieszek MagdaCha

Ostatnia edycja:
MagdaCha - przecudny uśmiech :-) Już mojego M zawołałam, żeby mu pokazać jaki mały słodziaczek z Twojego syneczka :happy2:

Oli - a kuku :-D Koffany bobas :tak:

Gapcio - Twoja córunia to jest przekobietka :-D Mała strongwomen'ka
:laugh2::rolleyes2::oo:

wszystkie dzieciaczki są prześliczne. Piękne mają uśmiechy i ile siły. Ala nadal jest leniuchem i nadal nie przekręca się na boczek.

reklama
Do góry