reklama
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Jogobelka, prawdziwy facet
henrietta5
Fanka BB :)
kochany facecik
A my od dzis sie juz karmimy w krzeselku kupilismy takie z funkcja oparcia na pollezaco i moj kregoslup jest z tego zakupu bardzo zadowolony w koncu nie musze sie schylac ;-) no i Michalek baaardzo chyba sie mu spodobalo ze tak wysoko moze siedziec z doroslymi bawil sie w nim dzisiaj lepiej niz w lezaczku :-)
P.S. tylko mnie nie zlinczujcie ze sadzam dziecko to tak tylko na zdjeciu wyglada w rzeczywistosci on sobie tam lezy tak jak w lezaczku
P.S. tylko mnie nie zlinczujcie ze sadzam dziecko to tak tylko na zdjeciu wyglada w rzeczywistosci on sobie tam lezy tak jak w lezaczku
Załączniki
Ostatnia edycja:
enka75
mamuśka :)
liiiviiia-a przypinasz go pasami ? Czy to krzesełko ma jakieś zabezpieczenia? Pytam informacyjnie bo po prostu też zaczynam szukac krzesełka ;-)
liiiviiia-a przypinasz go pasami ? Czy to krzesełko ma jakieś zabezpieczenia? Pytam informacyjnie bo po prostu też zaczynam szukac krzesełka ;-)
Tak tak ma 5 punktowe pasy bezpieczenstwa a Michal uwielbia je pchac do buzi jak jest zapiety ;-) do tego prawie wszystkie krzeselka sa z ceraty a to jest materialowe ( taki material z ktorego bardzo latwo sie zmywa zabrudzenia a jest duzo milszy dla dziecka niz cerata) 3 poziomowa regulacja oparcia i 5 stopniowa wysokosci
reklama
enka75
mamuśka :)
to krzesełko superanckie
a tak po za konkursem, własnie przypomniałam sobie jak to było gdy z brzuszkami chodziłyśmy, cofnęlam się na tym wątku do fotek brzuszków, aż łezka mi w oku się zakręciła
a tak po za konkursem, własnie przypomniałam sobie jak to było gdy z brzuszkami chodziłyśmy, cofnęlam się na tym wątku do fotek brzuszków, aż łezka mi w oku się zakręciła
Ostatnia edycja: