reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

To i ja się pochwalę pierwszy raz moim Miłoszkiem.

Załączniki

• IMG_6011.jpg
    IMG_6011.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_6023zmm.jpg
    IMG_6023zmm.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 58
reklama
A my od dzis sie juz karmimy w krzeselku :tak: kupilismy takie z funkcja oparcia na pollezaco i moj kregoslup jest z tego zakupu bardzo zadowolony :-D w koncu nie musze sie schylac ;-) no i Michalek baaardzo chyba sie mu spodobalo ze tak wysoko moze siedziec z doroslymi bawil sie w nim dzisiaj lepiej niz w lezaczku :tak::-)

P.S. tylko mnie nie zlinczujcie ze sadzam dziecko to tak tylko na zdjeciu wyglada ;) w rzeczywistosci on sobie tam lezy tak jak w lezaczku ;)

Załączniki

• 100_8897.JPG
    100_8897.JPG
    53 KB · Wyświetleń: 70
  • 100_8903.jpg
    100_8903.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
liiiviiia-a przypinasz go pasami ? Czy to krzesełko ma jakieś zabezpieczenia? Pytam informacyjnie bo po prostu też zaczynam szukac krzesełka ;-)

Tak tak ma 5 punktowe pasy bezpieczenstwa a Michal uwielbia je pchac do buzi jak jest zapiety ;-):-D do tego prawie wszystkie krzeselka sa z ceraty a to jest materialowe ( taki material z ktorego bardzo latwo sie zmywa zabrudzenia a jest duzo milszy dla dziecka niz cerata) 3 poziomowa regulacja oparcia i 5 stopniowa wysokosci

reklama
to krzesełko superanckie :)

a tak po za konkursem, własnie przypomniałam sobie jak to było gdy z brzuszkami chodziłyśmy, cofnęlam się na tym wątku do fotek brzuszków, aż łezka mi w oku się zakręciła :)

Ostatnia edycja:
Do góry