reklama
jot79
Fanka BB :)
wiecie co, moze wywołam burze, ale co tam dla mnie moje dziecko jest przesliczne i cudowne choc mało fotogeniczne z mamusia , jednak jak patrze obiektywnie na wasze dzidzie to najbardziej podoba mi się Hania od Eli i malutka od Iza-jot, sliczne dziewczyneczki, reszta tez jest przecudowna, ale od tych dwóch oczu nie mogę oderwać.
no to akurat jest dosc logiczne ze dla kazdej mamy jej dziecko jest najpiekniejsze :-)i ja tez bym swojej corci nie zamienila na zadne inne bo jest najcudowniejsza :-)ale ogolnie to nie mam faworytow kazde dziecko jest slodkie i sliczne:-)
eli88
Fanka BB :)
ja uwielbiam malutką od izy-jot i jestem zakochana w pulpeciku od Olghi :-) Lailunia dawno Cie nie było widać!!! i w oczach Lenki od Anneczkaa
Oczywiście mam sentyment do Benita no bo w końcu rówieśnik Hani (no tam jeden dzien różnicy ) ale ogólnie zauważyłam, że bardziej podziwiam dziewczynki niż
chłopców... czy to dlatego, że mam córeczkę...? jak to jest u was?
ALE... za to jak patrzę na waszych synusiów to MUSZĘ mieć synka jako kolejne dziecko :-)
Oczywiście mam sentyment do Benita no bo w końcu rówieśnik Hani (no tam jeden dzien różnicy ) ale ogólnie zauważyłam, że bardziej podziwiam dziewczynki niż
chłopców... czy to dlatego, że mam córeczkę...? jak to jest u was?
ALE... za to jak patrzę na waszych synusiów to MUSZĘ mieć synka jako kolejne dziecko :-)
reklama