reklama
vanilla_sky
Fanka BB :)
dziękuję
może zdjęcie tak wyszlo, ale niunia jest drobniutka i malenka jak okruszek
..okruszek.. ale całe tony miłości ^^
może zdjęcie tak wyszlo, ale niunia jest drobniutka i malenka jak okruszek
..okruszek.. ale całe tony miłości ^^
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
vanila..śliczna :-)
gatta...no wkońcu wygladasz na jakiś 20 tydzień...ale kurcze urodzisz i wklesła już będziesz...ach i tego Ci zazdroszczę
gatta...no wkońcu wygladasz na jakiś 20 tydzień...ale kurcze urodzisz i wklesła już będziesz...ach i tego Ci zazdroszczę
kaluska
Fanka BB :)
Piękne dzidziusie!!!!!!! jej jakie słodkości!!!!!!
gatta no brzuszek olbrzymi jak ty sobie dziewczyno radzisz z chodzeniem, spaniem itp czynnościami......;-);-):-) normalnie szok nie ukrywam ze zazdroszczę
gatta no brzuszek olbrzymi jak ty sobie dziewczyno radzisz z chodzeniem, spaniem itp czynnościami......;-);-):-) normalnie szok nie ukrywam ze zazdroszczę
ptaszyno- wydelo mnie faktyczniehihi
kaluska-sama nie wiem, jak ja daje rade tyle z taaakim brzuchem duzym lazic. ledwo dysze
vanilla-sliczna dziewuszka
ale to wszystko jakos na psychike tez dziala, juz wlasciwie jestem w terminie, a ja nie czuje, ze to w kazdej chwili moze byc. pewnie z tego powodu moj mozg sprawi, ze po terminie urodze. a nie chce, bo to stres, jak cholera!!!
kaluska-sama nie wiem, jak ja daje rade tyle z taaakim brzuchem duzym lazic. ledwo dysze
vanilla-sliczna dziewuszka
ale to wszystko jakos na psychike tez dziala, juz wlasciwie jestem w terminie, a ja nie czuje, ze to w kazdej chwili moze byc. pewnie z tego powodu moj mozg sprawi, ze po terminie urodze. a nie chce, bo to stres, jak cholera!!!
enka75
mamuśka :)
Iwonka- śliczny "pucek"
oj jak zazdroszczę, też już tak chcę
oj jak zazdroszczę, też już tak chcę
reklama
E
Elunia1609
Gość
cudowne dzieciaczki