reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

vanilla sky no właśnie to tylko pozory.. przyjżdyj się zdjeciu w niebieskim kocyku... na skroniach ma blond włosy.. oliwkujemy jej główkę i temu się takie czarne wydają.. normalnie ma ciemny blond a gdzieniegdzie pasmami nawet jasny blond... ale zobaczymy co z tego wyjdzie... ja byłam czarna, jak miałam 2 msc to byłam siwa, później miałam ciemny blond a później to już się farbowałam :-D mąż też ma taki ciemny blond.. ciekawe co z córci wyrośnie ;-)

reklama
hahaha... no to ładnie :d dałam się wrobić ;-):-D...a mojej żabce tez zaczynaja jaśnieć wloski... jak sie urodzila to była zupelnie czarniutka, teraz ma brązowe, a w niektorych miejscach jasniusienkie wloski... kilka dni zycia a tyle niespodzianek... i buzka też się zmienia z dnia na dzień..

o taaaaaaak buźka się zmienia.... oj zmienia!!!

po porodzie wszyscy mówili TO JEST MAŁY SZYMEK! a teraz mówią.. ojej cała Elizka :-D a ja pękam z dumy :-D

A to ja... tak sobie chodze jeszcze z Kingunia....:-D:-D:-D

Załączniki

• SDC10142.jpg
    SDC10142.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 101
  • SDC10218.jpg
    SDC10218.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 92
oj princi juz długo tak nie pochodzisz:-D
eli a twoja Hania to na kaZdym zdjeciu taka pogodna wyglada jak by cały czas sie usmiechała sliczna:-)

tak.. Hania bywa pogodna nawet bardzo.. ma uśmiech na twarzy za każdym razem gdy nie płacze... a nie będę jej robić zdjęc jak płacze... dlatego mamy tak mało zdjęć :-D

Princi ty to już chyb a wrzuciłać kilkanaście "ostatnich" brzuszkowych fotek :-D

ale wrzucaj dalej bo uroczo wyglądasz z tym brzuszkiem :-)

reklama
Do góry