reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

szyszunka, brzuszek rosnie, rosnie, juz taki jest fajny, okraglutki, roznica spora a to tylko 4 tygodnie:-)

reklama
No to dziewczyny ja nie będę gorsza też pokarze swój brzuszek, co prawda u mnie od zawsze kg na brzuszku są, ale w ostatnim tygodniu to on naprawdę się powiększył... :szok: w spodnie normalne nie wejde.... a to zdjęcie w nowo zakupionych spodenkach ciążowych... :-)
picture5129.jpg

a oto mój brzusio pod koniec 13 tyg. Teraz 15 leci, ale niewiele się zmieniło :)

Załączniki

• 13 tydz..jpg
    13 tydz..jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 103
śliczne brzuszki!!!! az miło popatrzeć, choć zazdroszczę tym "płaskim" jeszcze, ja chciałabym, aby był mniejszy, wiem, że cieszy, że już widać, ale przy mpojej wadzie postawy ledwo wyszedł i już mi cieżko, tak więc z "zazdrością" patrze na te malutkie brzuszki!

reklama
Do góry