reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

princi śliczny brzuszek ... mój bardzo podobny i też mam taki pępek jak antenka:-D:-D:-D

gatta:szok: jestem w szoku ale to nie nowośc dla Ciebie heh:-) i tak myślałam że w tym brzuszku to duże dzieciaczki chowasz hehe

reklama
a to ja i Bartuś (?) 36tc:-)

0dcce3b8955a1b63.jpg

i z boczku;-)
264cd1c3e79bffd5.jpg

A to nasz uparciuch w 40 tygodniu:-)
A i nawet z tyłu mam fotke :tak: tylko co z tego jak nawet tyłek mi nie urósł przec ciąże:confused: hehe:-)

Załączniki

• DSC02610.jpg
    DSC02610.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC02611.jpg
    DSC02611.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC02612.jpg
    DSC02612.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC02608.jpg
    DSC02608.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 84
syla24 brzuszek bardzo zgrabny a od tyłu wogóle pewnie nie widać że w ciąży jesteś:tak::tak:tylko pozazdrościć takiej figury

piekne macie brusie, Syla jaka masz kreseczke wyrazna;) 40 tydzien;) ja przenosilam tydzien, teraz mam nadzieje,ze tydzien wczesniej;) powodzenia Ci zycze, kciuki trzymam

reklama
Dzięki:-) a ta krecha naprawde mocna:tak: mam nadzieje ze zniknie po porodzie i brzuś też.... już niedługo będziemy mogły spac n brzuszkach:-D:-D:-D:-D jupi

Do góry