reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

A tu ja w całej okazałości:-) chyba jakoś w 35 tygodniu:sorry:

Załączniki

• IMG_1563.jpg
    IMG_1563.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Łoooo Matko! Syla! Rewelacyjnie wyglądasz!!!:-D:tak: Nie wyglądasz na 35 tydz na tym zdjęciu! Rewelacja! Ja to bym Ci tu dała 6-7 m-c najwyżej. Super! Gratuluję!:tak:

no niestety... ja codziennie robie sobie maseczki i różne cuda twarz nawilżam ile się da a wyglądam jakbym ze 3 dni balowała i tydzień niespała koszmar normalnie :sorry: i teściowa ma temat do dyskusji:rofl2: jak ty marnie wyglądasz! :crazy:

A moja teściówka mówi- "ale masz nogi, jak balony...":-D i dodaje za chwilę:
"ale ja jak byłam w ciąży to miałam bardziej..." :-D
Także w niczym jej nie przebiję!
Najlepsze były jej przepowiednie - szmanki - co do terminu porodu. Już 3 tyg temu wróżyła, że urodzę a tu nic, cisza:-D. Teraz sobie darowała...;-)

to jednym słowem nie udała jej się ta przepowiednia:rofl2: ale napewno już byś chciała urodzic a tu jak na złośc nic:eek:

ale masz dobrą teściową bo ci nie dogryza a jeszcze potrafi przyznac się ze ty wyglądasz lepiej od niej :tak:

reklama
Do góry