reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

ale przynajmniej nikt nie mówi czy taki brzuszek to na dziewczynke czy na chłopca hehehe :D

no wlasnie, jaki ksztalt jest na dziewczynke, a jaki na chlopca? moj jest na co?;)

dziwia sie wszyscy dookola. ja juz przestalam. widocznie gdzies sobie miejsce znalazla. jakas kieszen mam czy co?;) chyba tak, bo z Synusiem tak samo bylo.

a z tym udem to tez sie niezle usmialam;)

reklama
mnie w poprzedniej ciazy sie chlopak snil i jest;) teraz niby dziewczynka, a chlopak we snie. moja mama mowi, ze ze zdj to wodac, ze dziewczyna i juz;) juz sie szczerze mowiac nastawilam, a tak sobie obiecywalam,zeby tego nie robic. dziekuje, ze Wam moja dziewczynka sie podoba;) zadziwiajaco to zdj wyrazne. 7go ide jeszcze raz na to samo usg, moze sie uda cos zrobic to wkleje;)
bezsennosc mnie dopadla;( po nocy siedze;( pokoj wywietrzony, mleko wypite i guzik. wstalam.

gatta ja oczywiście też jestem w szoku:sorry2:
w wielkim nawet
ja taki brzuch chciała bym mieć po ciąży:-):-):-)
ale fajnie sie masz- nie namęczysz sie specjalnie i pedicure sobie sama zrobisz:-D
Nieźle:happy2:

Gatta poprostu szok.

Śliczne historyjki brzuszkowe.
A to mój w 38 tyg

Załączniki

• P8280473.JPG
    P8280473.JPG
    19 KB · Wyświetleń: 74
Gatta a twoja pierwsza dzidzia to jaka duża była po urodzeniu?

Ja tam kocham mój duży brzucholek, chociaz nie wykorzystuję go w kolejkach , ostatnio pierwszy raz jakiś starszy pan przepuścił mnie w kolejce i takie to miłe było szkoda,że pod koniec

czytam ten podpis u mnie na dole" za 3 dni maluszek będzie z nami " i mi się chce śmiać

MagdaCha śliczny brzuszek:-)
Mi się jeszcze nie zdarzyło, żeby ktoś gdzieś mnie przepuścił w kolejce, ale też tego nie oczekuję, nie mam złudzeń co do naszego społeczeństwa. Bo każdy jak już stoi te 3 min w kolejce to prędzej da się posiekać niż pozwoli, żeby ktoś wszedł przed niego i nie czekał wcale:-)

A to my 36 tydz ;-)

Załączniki

• SUC58278-423981.jpg
    SUC58278-423981.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 90
  • SUC58280.jpg
    SUC58280.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Gatta a twoja pierwsza dzidzia to jaka duża była po urodzeniu?

Ja tam kocham mój duży brzucholek, chociaz nie wykorzystuję go w kolejkach , ostatnio pierwszy raz jakiś starszy pan przepuścił mnie w kolejce i takie to miłe było szkoda,że pod koniec

czytam ten podpis u mnie na dole" za 3 dni maluszek będzie z nami " i mi się chce śmiać
moj Synus wazyl 4200 i mierzyl 59;)

Do góry