reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

ale przynajmniej nikt nie mówi czy taki brzuszek to na dziewczynke czy na chłopca hehehe :D

no wlasnie, jaki ksztalt jest na dziewczynke, a jaki na chlopca? moj jest na co?;)

dziwia sie wszyscy dookola. ja juz przestalam. widocznie gdzies sobie miejsce znalazla. jakas kieszen mam czy co?;) chyba tak, bo z Synusiem tak samo bylo.

a z tym udem to tez sie niezle usmialam;)

reklama
mnie w poprzedniej ciazy sie chlopak snil i jest;) teraz niby dziewczynka, a chlopak we snie. moja mama mowi, ze ze zdj to wodac, ze dziewczyna i juz;) juz sie szczerze mowiac nastawilam, a tak sobie obiecywalam,zeby tego nie robic. dziekuje, ze Wam moja dziewczynka sie podoba;) zadziwiajaco to zdj wyrazne. 7go ide jeszcze raz na to samo usg, moze sie uda cos zrobic to wkleje;)
bezsennosc mnie dopadla;( po nocy siedze;( pokoj wywietrzony, mleko wypite i guzik. wstalam.

gatta ja oczywiście też jestem w szoku:sorry2:
w wielkim nawet
ja taki brzuch chciała bym mieć po ciąży:-):-):-)
ale fajnie sie masz- nie namęczysz sie specjalnie i pedicure sobie sama zrobisz:-D
Nieźle:happy2:

Gatta poprostu szok.

Śliczne historyjki brzuszkowe.
A to mój w 38 tyg

Załączniki

• P8280473.JPG
    P8280473.JPG
    19 KB · Wyświetleń: 82
Gatta a twoja pierwsza dzidzia to jaka duża była po urodzeniu?

Ja tam kocham mój duży brzucholek, chociaz nie wykorzystuję go w kolejkach , ostatnio pierwszy raz jakiś starszy pan przepuścił mnie w kolejce i takie to miłe było szkoda,że pod koniec

czytam ten podpis u mnie na dole" za 3 dni maluszek będzie z nami " i mi się chce śmiać

MagdaCha śliczny brzuszek:-)
Mi się jeszcze nie zdarzyło, żeby ktoś gdzieś mnie przepuścił w kolejce, ale też tego nie oczekuję, nie mam złudzeń co do naszego społeczeństwa. Bo każdy jak już stoi te 3 min w kolejce to prędzej da się posiekać niż pozwoli, żeby ktoś wszedł przed niego i nie czekał wcale:-)

A to my 36 tydz ;-)

Załączniki

• SUC58278-423981.jpg
    SUC58278-423981.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 96
  • SUC58280.jpg
    SUC58280.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Gatta a twoja pierwsza dzidzia to jaka duża była po urodzeniu?

Ja tam kocham mój duży brzucholek, chociaz nie wykorzystuję go w kolejkach , ostatnio pierwszy raz jakiś starszy pan przepuścił mnie w kolejce i takie to miłe było szkoda,że pod koniec

czytam ten podpis u mnie na dole" za 3 dni maluszek będzie z nami " i mi się chce śmiać
moj Synus wazyl 4200 i mierzyl 59;)

Do góry