reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
chyba bedzie miala duze galy;) pierwszy tez ma;) oczami to czaruje , ten moj 4latek;) czarne wielkie wegle. a rzesy. niejedna kobieta moglaby Mu pozazdroscic. ja to jestem najbardziej ciekawa czy to faktycznie dziewczynka. tyle sie o pomylkach nasluchalam. bylam u 3 lekarzy na usg i trzech mowilo,ze dziewczyna (kazdemu klamalam,ze nie znam plci;) ) , ale roznie bywa. a snil mi sie chlopak!!!! kilka dni temu;)

wielkosc brzuszka to indywidualna sprawa ja mam 93cm w obwodzie i tez wszyscy mi mowia ze ojej jaki malenki pewnie z 5 miesiac hehe... a z chamstwem tez sie spotkałam pare razy... raz w urzedzie bylam i tam babeczka sama oglosila zeby kobiety w ciazy podeszly bez kolejki. bylam tylko ja i jeszcze jedna pani to bylo mile bo na dworzu upał w środku duszno w ciągu zaledwie pol godziny wypilam prawie 1,5 litra wody no i podeszlysmy obie do okienek mnie akurat pani ktorej miala byc kolej wpuscila bez zadnego ale za to ta druga dziewczyna miala mniej szczescia co ona sie nasluchala i te babki z urzedu oj nakrzyczala sie ze hej co to za przywileje ze ona tu tyle czeka a przyjdzie taka powie ze w ciazy i bez kolejki. Tamte z urzedu (to byl urzad pracy) tłumacza jej ze nie kazda moze podejsc i sklamac ze jest w ciazy zeby wejsc bez kolejki bo one maja to wpisane w karty a ona jako kobieta powinna to zrozumiec...no ale nie zrozumiala i duzo szumu jeszcze narobila

O rety! Gatta! wow nie wiem co powiedziec :szok: tez bylam wklesla przed porodem... wazylam 53 na 169 cm... ale to szok!

Chyba wole moj brzuszek..teraz.. :rofl2:

gatta szok, jestem podobnie w szoku jak reszta dziewczyn.... :confused: gdzie ta prawzdiwa kruszynka sie skryła.... a ja się martwiłam że u mnie tylko taka mała kuleczka, ale ja taki jak Ty miałam w 18 TC... szok, pogratulować że nie masz rozstępów... naprawdę. :tak:

reklama
Naprawdę gatta ja sie zastanawiam gdzie ten dzidziuś tam się miesci:) napewno robisz furorę takim brzuchem, ale my sie teraz z naszych brzuchatków cieszymy, a potem będziemy zamartwiać, przynajmniej ja napewno, ze nadal wyglądam jak w ciazy!!

Do góry