reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
chyba bedzie miala duze galy;) pierwszy tez ma;) oczami to czaruje , ten moj 4latek;) czarne wielkie wegle. a rzesy. niejedna kobieta moglaby Mu pozazdroscic. ja to jestem najbardziej ciekawa czy to faktycznie dziewczynka. tyle sie o pomylkach nasluchalam. bylam u 3 lekarzy na usg i trzech mowilo,ze dziewczyna (kazdemu klamalam,ze nie znam plci;) ) , ale roznie bywa. a snil mi sie chlopak!!!! kilka dni temu;)

wielkosc brzuszka to indywidualna sprawa ja mam 93cm w obwodzie i tez wszyscy mi mowia ze ojej jaki malenki pewnie z 5 miesiac hehe... a z chamstwem tez sie spotkałam pare razy... raz w urzedzie bylam i tam babeczka sama oglosila zeby kobiety w ciazy podeszly bez kolejki. bylam tylko ja i jeszcze jedna pani to bylo mile bo na dworzu upał w środku duszno w ciągu zaledwie pol godziny wypilam prawie 1,5 litra wody no i podeszlysmy obie do okienek mnie akurat pani ktorej miala byc kolej wpuscila bez zadnego ale za to ta druga dziewczyna miala mniej szczescia co ona sie nasluchala i te babki z urzedu oj nakrzyczala sie ze hej co to za przywileje ze ona tu tyle czeka a przyjdzie taka powie ze w ciazy i bez kolejki. Tamte z urzedu (to byl urzad pracy) tłumacza jej ze nie kazda moze podejsc i sklamac ze jest w ciazy zeby wejsc bez kolejki bo one maja to wpisane w karty a ona jako kobieta powinna to zrozumiec...no ale nie zrozumiala i duzo szumu jeszcze narobila

O rety! Gatta! wow nie wiem co powiedziec :szok: tez bylam wklesla przed porodem... wazylam 53 na 169 cm... ale to szok!

Chyba wole moj brzuszek..teraz.. :rofl2:

gatta szok, jestem podobnie w szoku jak reszta dziewczyn.... :confused: gdzie ta prawzdiwa kruszynka sie skryła.... a ja się martwiłam że u mnie tylko taka mała kuleczka, ale ja taki jak Ty miałam w 18 TC... szok, pogratulować że nie masz rozstępów... naprawdę. :tak:

reklama
Naprawdę gatta ja sie zastanawiam gdzie ten dzidziuś tam się miesci:) napewno robisz furorę takim brzuchem, ale my sie teraz z naszych brzuchatków cieszymy, a potem będziemy zamartwiać, przynajmniej ja napewno, ze nadal wyglądam jak w ciazy!!

Do góry