reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
No zobaczymy jak z tym powrotem bedzie... mój M się nabija ze mnie i wmawia mi że skóra na brzuchu bedzie mi wisiała heheheh:-D:-D:-D:-D

Dziewczynki a co wy na to żeby na tym wątku wklejac też fotki naszych kruszynek po urodzeniu???? To tylko propozycja:sorry2:

Kasiunia śliczny też brzucholek ale na początku to był fajnie zapadnięty:-)
Z dołeczka zrobiła się góreczka hehehe:-):-):-):-) Super

śliczne te brzuszkowe historyjki, dla mnie najfajniejsze jest to, ze na początku te brzuszki taaaakie maleńkie, a dla nas juz "ogromniaste", a teraz te brzuszki już naprawde pokaźne:)

dokładnie szyszunka- każda z nas zapewne pamięta jak dumnie wypinała brzusio na początku a tak naprawdę to nic nie było widać :-D
a teraz oooo no to pokaźne brzuchole
syla- co do wklejania fotek maleństw to już chyba jest inny oddzielny wątek, tak by się nie mieszało

kasiunia- drobniutka to nieeee bo 175 cm to nie tak mało heheheh. ale fakt w brzucho i biust mi poszło ;-)
tak czy inaczej po naszych brzuszkach widać jak świetnie się trzymamy i jak nasze maleństwa dobrze rosną :-)

Ale fajne historyjki brzucholkowe zmontowałyście....:-D:-D
Jak to zleciało - faktycznie jeszcze niedawno doszukiwałyśmy się oznak rosnącego brzuszka a teraz...? :-D
ślicznie wyglądacie!

A to My tak posklejane troche... cos tam wygrzebalam :-D
7-8 tydz 18 tyg 26 tyg 30 tydz 34 tydz jakos tak :rofl2:

Załączniki

• 7-8 tydz.jpg
    7-8 tydz.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 63
  • 18-tyg.jpg
    18-tyg.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 68
  • SUC58024.jpg
    SUC58024.jpg