reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie! Dla mojej Córci wszystko :) będzie dobrze :)
Jutro idę na USG genetyczne III trymestru,wiec dowiem sie jak duża jest Lilka,juz sie nie mogę doczekać! :)

aaaaa! ja to badanie mam dopiero za półtora tygodnia.. muszę sobie znaleźć dobre zajęcie, bo ciekawość mnie zje, ile moja córa waży już! :dry:

Oj powiem Wam ze ja tez nie wiem kiedy sie moja córcia obraca.Czuje czasami jak sie mega wierci ale nie wiem czy to tylko kończyny czy moze główka.
Jestem wlasnie w szpitalu na konsultacji,lekarz założył mi pessar bo szyjka nadal sie skraca,od środy z 27 mm do 24 mm.Mam nie współżyć,nie dźwigać i odpoczywać.

Dobrze, że masz już założony to nie będziesz się tak martwić ;-)

aaaaa! ja to badanie mam dopiero za półtora tygodnia.. muszę sobie znaleźć dobre zajęcie, bo ciekawość mnie zje, ile moja córa waży już! :dry:

No ja też nie mogę się doczekać wagi syna a usg będę miała 21 kwietnia.

Maleńka ma 1900g i w końcu pokazała trochę buzi :D

Załączniki

• 1429026230045.jpg
    1429026230045.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 72
Byłam dzisiaj na USG. Lilka wazy 1730 gramów.Wszystko z Nią w porządku,wymiary ma akurat takie jak na ten etap ciazy :) cieszę sie bo torbielki w główce zniknęły.No i na razie Lilka ma główkę przy moim pepku. Lekarz powiedział ze jeśli dziecko nie ma tendencji do zmiany miejsca,to moze nie chcieć sie przekręcić przed porodem.
No zobaczymy jak to wszystko będzie :)

reklama
Do góry