reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Smile gratki wizyty, słodziutka malutka, widać że dobrze jej u mamy :)

Malinka super że z malutka wszystko ok, może się jeszcze obróci :)

Ostatnia edycja:
reklama
Byłam dzisiaj na USG. Lilka wazy 1730 gramów.Wszystko z Nią w porządku,wymiary ma akurat takie jak na ten etap ciazy :) cieszę sie bo torbielki w główce zniknęły.No i na razie Lilka ma główkę przy moim pepku. Lekarz powiedział ze jeśli dziecko nie ma tendencji do zmiany miejsca,to moze nie chcieć sie przekręcić przed porodem.
No zobaczymy jak to wszystko będzie :)

Uuu ładna waga :D

1901 g :-):-):-):-). Co prawda i tak brzuch i girkę ma za małą o 1.5 tygodnia ale nie ma już takiego dramatu jak ostatnio. Mam leżeć, żreć, pić dużo bo średnio u mnie z wodami. No i 11 ostatnia wizyta na której umówimy się na cc pod koniec maja.

1901 g :-):-):-):-). Co prawda i tak brzuch i girkę ma za małą o 1.5 tygodnia ale nie ma już takiego dramatu jak ostatnio. Mam leżeć, żreć, pić dużo bo średnio u mnie z wodami. No i 11 ostatnia wizyta na której umówimy się na cc pod koniec maja.

Brawo! Ale ci zazdroszczę tego cc w maju :-)

reklama
Do góry