reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Cześć mamuśki!

Moja wizyta była cudowna! To już trzecie Usg i coraz lepiej widać Malucha ;) Wczoraj było widać rączki! Coś pięknego ;)))
Mężu gdyby nie miał uszu to uśmiech dookoła głowy ;)

Lekarz stwierdził, że jest na tyle dobrze, że może mi zmniejszyć dawkę leków na podtrzymanie (2xdupek, 2x1 lutek), ale zaproponował, żeby zrobić badania prenatalne, ze względu na wcześniejszą stymulację hormonalną i obecną sytuację. Dzisiaj będę dzwonić do kliniki i się umawiać, najbliżej wykonują taki badania w Szczecinie, więc szykuje nam się wyprawa.
Dostałam nawet pozwolenie na 20sto minutowy spacer z psem raz dziennie, szok :p p 2 tygodniach leżenia w łóżku - to coś!

Pozdrawiam Was wszystkie, dziękuję za trzymanie kciuków - życzę Wam wszystkiego dobrego ;)

No super!!!

reklama
Niobe, MalaZosia, Malgos, Lolcia, Kamcia, Marzycielka, Justyna - dziękuję za dobre słowa. Jak tylko zsynchronizuję się z laptopem to wstawię zdjęcie mojego gumisia ;)

Piękny człowieczek na zdjęciu powyżej! ;* A oczy to po kim ma? hihi ;)

Mamma Mila Gratuluję udanej wizyty, bardzo się cieszę ze wszystko idzie w dobrą stronę, teraz będzie juz tylko lepiej:)))

MamaAnia Faktycznie widać juz małego człowieczka, tobie również gratuluję:)

Jutro rano tez jadę do gina, moze i u mnie juz co więcej bedzie widać:)))

Z dumą przedstawiam wam moją fasolkę :)

DSC01880.jpg

Wg dzisiejszego usg wyszło ze jestem w 8tyg i 2 dni w ciąży, czyli niby tydzień wczesniej niz poprzednie usg.

Dzidzia ma 16 milimetrów.

Załączniki

• DSC01880.jpg
    DSC01880.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 201
reklama
Do góry