Kamcia2810
Fanka BB :)
martyna gratuluję serduszka
mama-mila powodzenia na wizycie
mama-mila powodzenia na wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć mamuśki!
Moja wizyta była cudowna! To już trzecie Usg i coraz lepiej widać Malucha Wczoraj było widać rączki! Coś pięknego ))
Mężu gdyby nie miał uszu to uśmiech dookoła głowy
Lekarz stwierdził, że jest na tyle dobrze, że może mi zmniejszyć dawkę leków na podtrzymanie (2xdupek, 2x1 lutek), ale zaproponował, żeby zrobić badania prenatalne, ze względu na wcześniejszą stymulację hormonalną i obecną sytuację. Dzisiaj będę dzwonić do kliniki i się umawiać, najbliżej wykonują taki badania w Szczecinie, więc szykuje nam się wyprawa.
Dostałam nawet pozwolenie na 20sto minutowy spacer z psem raz dziennie, szok p 2 tygodniach leżenia w łóżku - to coś!
Pozdrawiam Was wszystkie, dziękuję za trzymanie kciuków - życzę Wam wszystkiego dobrego
Cześć mamuśki!
Moja wizyta była cudowna! To już trzecie Usg i coraz lepiej widać Malucha Wczoraj było widać rączki! Coś pięknego ))
Mężu gdyby nie miał uszu to uśmiech dookoła głowy
Lekarz stwierdził, że jest na tyle dobrze, że może mi zmniejszyć dawkę leków na podtrzymanie (2xdupek, 2x1 lutek), ale zaproponował, żeby zrobić badania prenatalne, ze względu na wcześniejszą stymulację hormonalną i obecną sytuację. Dzisiaj będę dzwonić do kliniki i się umawiać, najbliżej wykonują taki badania w Szczecinie, więc szykuje nam się wyprawa.
Dostałam nawet pozwolenie na 20sto minutowy spacer z psem raz dziennie, szok p 2 tygodniach leżenia w łóżku - to coś!
Pozdrawiam Was wszystkie, dziękuję za trzymanie kciuków - życzę Wam wszystkiego dobrego