reklama
Mikowata no to napewno noc pełna wrażeń, wytrzymaj jeszcze kilka tygodni.
A ja w poniedziałek mam GBS, a dziś rano odszedł mi czop śluzowy (mnóstwo galaretowego śluzu podbarwionego nitkami krwi), 25tego Mała miała juz prawie 2700 więc tak bardzo nie przeżywam tego czopa, brzuch wysoko to mam nadzieję że potrzyma jeszcze z 2 tygodnie. Skurczy nie mam żadnych.
A ja w poniedziałek mam GBS, a dziś rano odszedł mi czop śluzowy (mnóstwo galaretowego śluzu podbarwionego nitkami krwi), 25tego Mała miała juz prawie 2700 więc tak bardzo nie przeżywam tego czopa, brzuch wysoko to mam nadzieję że potrzyma jeszcze z 2 tygodnie. Skurczy nie mam żadnych.
anka26_x_07
Mama Laury :)
mikowata trzymam kciuki za Was. Oby leki zadzialaly i wytrzymaj jeszcze chociaz z 3 tygodnie
Mikowata nie daj sie krzyzuj nogi zakladaj rajstopy i postaw sobie znak STOP
Kurcze te dzieciaczk zaczynaja sie nam pchac na swiat ja dzis bylam na basenie jakie to cudowne uczucie poczuc sie lekka smiesznie bylo wyjsc poczulam cala sile grawitacji i swojej wagi. Powiem wam ze malemu basen przypadl do gustu bo jak wyszlam z wody kopal mnie niemilosiernie. A w wodzie grzeczny jal aniolek chyba bedzie lubil wode tak jak mama
Kurcze te dzieciaczk zaczynaja sie nam pchac na swiat ja dzis bylam na basenie jakie to cudowne uczucie poczuc sie lekka smiesznie bylo wyjsc poczulam cala sile grawitacji i swojej wagi. Powiem wam ze malemu basen przypadl do gustu bo jak wyszlam z wody kopal mnie niemilosiernie. A w wodzie grzeczny jal aniolek chyba bedzie lubil wode tak jak mama
mikowata
:)
Zawiazalam nogi na kokardke pani doktor mowi ze przy systematycznym stosowaniu lekow i odpoczywaniu dotrzymam w 100% do terminu. Chyba (o ile dobrze zapamiętałam) to na tydzien przed terminem odstawie leki i wtedy już tylko trzeba czekać zazwyczaj jest tak, ze sie wtedy nawet po termine rodzą
roksaa
Fanka BB :)
mikowata to prawda, że leki i leżenie pomagają, mi się udało już tak wytrwać prawie 3 tygodnie, a jeszcze 2 na pewno muszę. I to prawda, że po odstawieniu różnie jest z tym porodem, jedne przenoszą, a drugie rodzą zaraz po odstawieniu. Sama mam koleżankę, która brała od początku ciąży leki na podtrzymanie, a na koniec musieli jej wywoływać:-) Ja biorę krótko bo dopiero od 33 tygodnia i mimo brania i tak mam skurcze, tylko że nieregularne i rzadsze, więc myślę, że po odstawieniu szybko urodzę;-)
03.2013 ja też co jakiś czas mam takie kłucia w szyjce, pisałam nawet o tym wcześniej i dziewczyny też tak mają ( nie wszystkie), mimo to we wtorek na wizycie się zapytam lekarza, o co z tym chodzi.
Iwonas co do odchodzenia czopu to też słyszałam, że może odejść tydzień- dwa przed porodem, gorzej jak jest podbarwiony krwią. Tyle, że teraz jesteś na lekach więc bierz i leż, a na pewno donosisz do terminu:-)
03.2013 ja też co jakiś czas mam takie kłucia w szyjce, pisałam nawet o tym wcześniej i dziewczyny też tak mają ( nie wszystkie), mimo to we wtorek na wizycie się zapytam lekarza, o co z tym chodzi.
Iwonas co do odchodzenia czopu to też słyszałam, że może odejść tydzień- dwa przed porodem, gorzej jak jest podbarwiony krwią. Tyle, że teraz jesteś na lekach więc bierz i leż, a na pewno donosisz do terminu:-)
reklama