reklama
NomiMalone
Fanka BB :)
Natalia - gratulacje , super , że wszystko jest w porządku, teraz możesz spać spokojnie :-) Dzidzia spora.
Jak chodziłam do pracy nienawidziłam poniedziałków a teraz sie doczekać nie mogę , bo po miesiącu zobaczę swoją dzidzię:-)
Ale nie ukrywam, że zazdroszczę tym co juz po genetycznym , że wszystko ok i można spać spokojnie.
Jak chodziłam do pracy nienawidziłam poniedziałków a teraz sie doczekać nie mogę , bo po miesiącu zobaczę swoją dzidzię:-)
Ale nie ukrywam, że zazdroszczę tym co juz po genetycznym , że wszystko ok i można spać spokojnie.
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
NaomiMalone - właśnie najgorsze jest to czekanie na kolejne USG. Dobrze, że ja za 2 tygodnie idę znowu Pytałam już lekarza czy nie mają takiego miniUSG do wypożyczenia, to się śmiał, że muszą nad tym pomyśleć, bo co druga pacjentka tak pyta
NomiMalone
Hmmmm natalia i patrz tu jest pomysł na interes Jakby ktoś pomyślał nad mini USG z łatwą obsługa dla przyszłych mam to myślę , że zarobiłby więcej niż Amber Gold :-). I masz rację , najgorsze jest to czekanie . A ja teraz jakoś mam dziwne przeczucia , jakby mi objawy przechodziły. I senna już nie jestem , i głodna aż tak bardzo tez nie, brzuszek w miejscu stoi , waga również. Nawet cera wysypana wcześniej jakimiś syfami i zaskórnikami teraz jakby się regenerowała i powracała do normy. ----> NIECH już będzie poniedziałek
Patrycja2810
Dziewczyny wkraczamy w drugi trymestr czyli najlepszy okres w ciąży :-) Mi też powoli wszystkie objawy przechodzą :-) Więc się nie stresować :-)
Królowa_Dramatu
natalia gratuluję, jakie super zdjęcia!!!! Też mi wygląda na chłopaka )) Było przez brzuch?
NomiMalone, przeczytałam że od 10 tc zaczynają powoli ustępować objawy (przy okazji mojej paniki tydzień temu, że przestały mnie boleć cycki), jesteśmy na tym samym etapie ciąży Poza tym jak się nie ma specjalnie objawów to nie ma co ustępować. Dermatolog mi powiedział, że pryszcze mogą zniknąć w ciąży. Kiedy masz usg genetyczne? Ja czekam do 11 września ....
NomiMalone, przeczytałam że od 10 tc zaczynają powoli ustępować objawy (przy okazji mojej paniki tydzień temu, że przestały mnie boleć cycki), jesteśmy na tym samym etapie ciąży Poza tym jak się nie ma specjalnie objawów to nie ma co ustępować. Dermatolog mi powiedział, że pryszcze mogą zniknąć w ciąży. Kiedy masz usg genetyczne? Ja czekam do 11 września ....
NomiMalone
Królowa - genetyczne mam 13-go :-) tego dnia kończę 13-ty tydzień :-) Jestem ciekawa tych naszych badań ... oj bardzo
Królowa_Dramatu
ja mam 11.09 i 14.09 (ach ta moja niewierność wśród lekarzy Ja też jestem strasznie ciekawa. Jeszcze tydzień z hakiem.. Myślę, że szybko zleci
reklama
Patrycja2810
Ja mam tylko brodawki sutkowe bardzo, bardzo wrażliwe ale piersi mnie nie bolą
A ja wizytę mam dopiero 18.09, jeszcze tyle czekania...
A ja wizytę mam dopiero 18.09, jeszcze tyle czekania...