reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Hej kochane msmusie :)
Dziś dzień dobrych wiadomości :)
Po pierwsze przeziernosc 1,2cm wiec ja mega szczęśliwa. Dzidzia zdrowa i bardzo ruchliwa. Wedlug usg 12,1 tc. Zadedykowala mamusi taniec :) raczkami zakrywala buzie ale kość nosowa jest, udało się zmierzyć :D za tydzien bedą wyniki bo te które dziś robiliśmy trzeba jeszcze porownac z krwią
Ogólnie jestem mega szczęśliwa
W hm kupiłam bluzkę i 2 pary spodni:)
Plaszczyki były ale nie ten który szukałam

heh zdrowe podejście ;) ja jesienny jakis nawet mam, ale temat płaszcza zimowego jest o wiele trudniejszy.. a tu trzeba myslec szybko bo u nas z pogoda jest przeciez różnie

reklama
Do góry