reklama
Mru, gratuluję udanej wizyty :-)
Moja za równe 2 tygodnie... jeszcze tyle czasu...mam nadzieję, że szybko minie :-). A przed chwilą umówiłam się na USG 3D/4D połówkowe 29 października - już nie mogę się doczekać podglądania maluszka w lepszej jakości .
Moja za równe 2 tygodnie... jeszcze tyle czasu...mam nadzieję, że szybko minie :-). A przed chwilą umówiłam się na USG 3D/4D połówkowe 29 października - już nie mogę się doczekać podglądania maluszka w lepszej jakości .
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Mru jak dzidzia będzie chciała pokazać to powinnaś już się dowiedzieć
Ja mam wizytę za tydzień w czwartek 04.10 A połówkowe też planuje w 3d/4d zrobić, ale to wszystko u mojego gina załatwiam, nie muszę do innego chodzić więc specjalnie wcześniej nie muszę się umawiać
Ja mam wizytę za tydzień w czwartek 04.10 A połówkowe też planuje w 3d/4d zrobić, ale to wszystko u mojego gina załatwiam, nie muszę do innego chodzić więc specjalnie wcześniej nie muszę się umawiać
kociatka
Fanka BB :)
Mru, swietnie, gratulacje! Ok 18 tyg juz a wiarygodne prognozy co do plci, po 20tym tyg mozna juz sie dowiedziec prawie na 100%.
my już po dzisiejszej wizycieBąbel zdrowy serduch wali jak dzwon)) U mnie początki nadciśnienia i póki co nadal wagowo na minusie tym razem 3 kg, czyli ruszyłam troszkę do przodu Przyplątały się niestety jakieś bakterie i globulki idą w ruch:/ Jako, że na wizycie była stażystka to zrobił mi przy okazji usg...bobas niestety ścisnął nogi i nadal nie wiadomo kto siedzi pod sercem 9.10 usg połówkowe więc mam nadzieję, że wtedy się ujawni:-)
trytytka
ala-84 gratuluje zdrowego dzidziola!!! infekcję bidulo jakąś załapałaś?? szybkiego wyleczenia!!! nigdy nie miałąm ale zakładam że to nic przyjemnego!
Ja normalną wizytę mam 9.10 a na połówkowe jeszcze nie umówiona - i tak chodzę do tej samej lekarki więc z terminem problemu nie ma, zawsze mnie muszą wcisnąć tylko tak się zastanawiam czy nie lepiej żeby dzidzie jakiś inny lekarz też podejrzał???
Ja normalną wizytę mam 9.10 a na połówkowe jeszcze nie umówiona - i tak chodzę do tej samej lekarki więc z terminem problemu nie ma, zawsze mnie muszą wcisnąć tylko tak się zastanawiam czy nie lepiej żeby dzidzie jakiś inny lekarz też podejrzał???
anka26_x_07
Mama Laury :)
dziewczyny gratuluje dobrych wiesci
Najwazniejsze ze dzieciaczki zdrowe i serduszka bija, a co miedzy nogami w swoim czasie;-)
Najwazniejsze ze dzieciaczki zdrowe i serduszka bija, a co miedzy nogami w swoim czasie;-)
NomiMalone
dziś odebrałam wyniki badań: ogólne moczu, posiew moczu i morfologia. Chemia nigdy nie była moja mocną stroną , a jakoś te wszystkie skróty i parametry na wynikach badań przyprawiają mnie o zawrót głowy. Poza tym prawidłowe normy różne. Na kartce z laboratorium co innego , jak wpisuję w neta , to na każdej stronie jest inaczej, niby niewiele , ale inaczej. Dodatkowo dla kobiet w ciąży jeszcze inaczej . Powinno być ustalone , że np norma dla ciężarnych przy WBC jest powiedzmy 3-10 i obojętnie na jaką stronę na necie kliknę wszędzie jest tak samo. Ale nie , na necie co innego a na moich wynikach normy wypisane dla osób nie będących w ciązy. Pozostaje poczekać do wizyty u doktorowej.
anka26_x_07
Mama Laury :)
Mam nadzieje ze mimo wszystko wyniki masz w normie;-)
reklama
roksaa
Ala-84 gratuluję udanej wizyty. Ja do mojej muszę jeszcze poczekać bo dopiero na 8.10, a usg pewnie tydzień po. Dziś za to odebrałam wyniki moczu, ale wszystko ok, więc chociaż tyle. Życzę powodzenia na kolejnych wizytach:-)