reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
iwonas wkurzająca rzeczywistośc. ja mam abonament w klinice, oprócz tego chodze prywatnie (bo moj lek tam nie przyjmuje), a dodatkowo oczywiscie skladki z mojej pensji idą jeszcze na publiczna słuzbe zdrowia... wkurzające ze nie dośc ze sie wszedzie tyle płaci (pośrednio lub bezpośrednio) to i tak często o dobrą opiekę jest trudno
Ja bym na Twoim miejscu znalazla prywatnego gin i juz do konca sie go trzymała, chociaz zeby sie nie denerwowac takimi wizytami

Noelka super że wyniki są dobre, a co do zakupów będziesz miała jeszcze czas nacieszyć się tym wszystkim :-)Iwona jestem w totalnym szoku, jak zostałaś potraktowana, brak słów...Koniecznie zmień lekarza, nie gódź się na takie traktowanie.
Iza trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, ja też jutro mam.
Współczuję Wam tych zastrzyków w brzuch, też nie tak dawno musiałam je sobie zapodawać więc wiem jak to jest...

Jejku Dziewczyny dobrze, że dajecie radę z tymi zastrzykami.

Iwona współczuję lekarzy, moja przyjmuje i prywatnie i na nfz, ale mnie jako ciężarną na książeczkę wzięła bo powiedziała, że i tak wydatków będę mieć dużo i nie mogę złego słowa na nią powiedzieć. na prawdę super lekarz

Gratuluję też udanych wizyt i trzymam kciuki za te nadchodzące

Ja już po badaniach :-D
CRL 69,5mm, FHR 161 uderzeń na minutę (słyszałam pierwszy raz!), NT 1,70mm, doktorek powiedział, że wszystko w porządalu, dwie ręce, dwie nogi, po 5 paluszków. Za 10dni wyniki badań krwi.
Mężu dumny jak paw, był ze mną pierwszy raz i mówi, że jak usłyszał serducho to nogi miał jak z waty ;p

Mru gratuluję udanej wizyty ;)
Mój mąż jak po raz pierwszy usłyszał serduszko i zobaczył dzidzię w pierwszej ciąży to rozkleił się jak nie wiem :-p Teraz zgrywał twardziela :rofl2: ale cieszył się jak dziecko jak widział jak dzidzia macha, albo ssie kciuka ;)

reklama
dzięki dziewczyny ;) tylko filmu nie mamy, bo padła nagrywarka ;< 10 minut i by był, bo następna para po nas już miała.
No ale nic, nadrobimy na połówkowym ;P

za 3tyg mam wizytę u mojej gin, myślicie, że będzie można już wtedy płeć podglądnąć?

Do góry