reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

ulkan, kiniusia gratuluję :) super ze same dobre wieści :)
noelka następnym razem jeśli źle się poczujesz to poproś kogoś o miejsce - na pewno zrozumieją i ustąpią, a Ty nie ryzykuj i uważaj na siebie. Jutro trzymamy kciuki.
kociatka niestety nic o płci nie mówili. Mówisz że na chłopaka wygląda? Ja jakoś też mówię o nim "on" hehe. Zobaczymy :)

reklama
helendorka - super fotki i ciesze się, że wizyta udana :-)

kiniusia - czekam i czekam na wieści od Ciebie - i watro było :tak:
gratuluje wizyty i cieszę sie, ze wszystko ok i że MM juz jutro wraca!!!!!!!!!!!

ulkan - szkoda, że tyle się wyczekałaś, ale dobrze, ze wszystko ok!!!!

Noelka - mam nadzieję, że juz nie będziesz miała takich przygód w drodze do pracy, biedactwo.....
i czekam na wieści po jutrzejszym USG!!!!!!

Ostatnia edycja:
Szczebiotka, ja sie na tym naprawde nie znam, troche poczytalam, troche poogladalam. Akurat Heledorka i Kiniusia wstawily dosc wyrazne fotki i mozna sie pobawic w zgadywanie. Ale to ciagle zgadywanie... Popatrze i powroze, jesli zdjecia dobre.

Kiniusia, tak mi sie nawet wydaje bez patrzenia na zdjecia, ze u Ciebie POWINNA byc dziewczynka. Zgodnie z zasada, ze "dzieci nie odchodza, jedynie zmieniaja swoja date urodzenia":-)

Heledorka
, masz przeczucie na chlopca? No prosze! Chociaz, to tez nie zawsze sie sprawdza. Ja mialam silne przeswiadczenie, ze to baba, a tu doktorek oznajmil...chlop:-p

Zobaczymy ja się nie nastawiam ani na jedno ani na drugie, będzie co ma być ;)
W pierwszej ciąży miałam przeczucie na chłopca, nawet od początku mówiłam on, on, on.. i w 17 tygodniu lekarz mówi no na 80% będzie córeczka, potwierdzimy na połówkowym. Nic nawet mężowi nie powiedziałam. Potem poszłam na połówkowe i pierwsze co mówię do niego, no niech pan zobaczy czy tam nic nie wyrosło :p Tak więc ja tam mojej intuicji już nie wierzę :-p

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt :) Kiniusia, super, że w końcu odetchnęłaś i udało Ci się przespać noc :)

A ja się w końcu zebrałam i wrzucam zdjęcia z ostatniego USG. :-) Na razie o płci cicho-sza, i prawdę mówiąc moje przeczucia co do chłopca zmieniają się w drugą stronę... ;)

maluch1.jpgmaluch2.jpg

reklama
Do góry