reklama
betina79
Fanka BB :)
noelka, zabka gratuluje pozytywnych info!
zabka ciekawe co tam lek sie dopatrzyl pomiedzy nozkami małego.. Ja ma kolejne usg juz w pn, moze jakies podejrzenia zostaną zdradzone
Królowa_Dramatu na moją ciąże gin, który do niej masą lekarstw doprowadził, bardzo uważa. I pewnie nie ze wględu na sam przebieg, bo póki co wszystko idzie książkowo. ALe bardziej ze względu na to ze gdyby cokolwiek złego sie stało to dla nas kolejne "zajście" wiąże sie z ogromnym wysiłkiem, nie jak u innych zupełnie zdrowych par.
zabka ciekawe co tam lek sie dopatrzyl pomiedzy nozkami małego.. Ja ma kolejne usg juz w pn, moze jakies podejrzenia zostaną zdradzone
Królowa_Dramatu na moją ciąże gin, który do niej masą lekarstw doprowadził, bardzo uważa. I pewnie nie ze wględu na sam przebieg, bo póki co wszystko idzie książkowo. ALe bardziej ze względu na to ze gdyby cokolwiek złego sie stało to dla nas kolejne "zajście" wiąże sie z ogromnym wysiłkiem, nie jak u innych zupełnie zdrowych par.
Królowa_Dramatu
betina, masz rację chodziło mi tylko o sam przebieg ciąży. Też uważam i drżę o wszystko bo wciąż uważam, że jakimś cudem udało mi się w ciążę zajść.. Brałam tonę leków.
eeee.... widzę, że Ty też jedną nogą już w drugim trymestrze! Gratuluję!
eeee.... widzę, że Ty też jedną nogą już w drugim trymestrze! Gratuluję!
Patrycja2810
A ja się wczoraj jeszcze dowiedziałam od pani ginekolog że mam nadżerkę i że po porodzie trzeba ją usunąć Mam nadzieję że będę mogła rodzić naturalnie bo nie chce cc no chyba że dziecku by coś zagrażało.
Gratuluję dobrych wieści
Gratuluję dobrych wieści
roksaa
Noelka, zabka gratuluję serdecznie udanych wizyt i cudownych maluszków w brzuszku:-)
trytytka wrzesień już tuż tuż, zleci szybko. I nie martw się, bo z pewnością będzie dobrze. Ja mam wizytę u gin na 6 września ale pewnie tylko posłucham serduszka. I tak się cieszę i tak:-) Ale ten czas leci.
trytytka wrzesień już tuż tuż, zleci szybko. I nie martw się, bo z pewnością będzie dobrze. Ja mam wizytę u gin na 6 września ale pewnie tylko posłucham serduszka. I tak się cieszę i tak:-) Ale ten czas leci.
Noelka - świetne wieści a fotka też niezla!!!! najważniejsze, że krwiak sie zmniejsza, ale pewnie pomogło mu leżenie.... skoro lekarz uzna, że możesz chodzić do pracy to tak zrób, bo już widzę, że chcesz
betina, Królowa, Noelka - za Wasze wyczekane, cudowne ciąże jeszcze mocniej zaciskam kciuki!!!! &&&&&&
zabka - super wieści i cudna fotka
wiecie co - chyba dobrze, że tak do końca w większości przypadków nie od nas pleć zależy chociaz jak ktoś ma 2 chłopców i chciałby, żeby trzecia była dziewczynka, to pewnie wolałby móc wybrać.....
ja jak bym miała wybrać to nie wiem co bym zdecydowała a tak to już pozamiatane i tylko pewnie za miesiąc potwierdzą sie moje przypuszczenia, że to chłopak ale na razie wolę sie nie nastawiac za bardzo, zeby się nie rozczarować
betina, Królowa, Noelka - za Wasze wyczekane, cudowne ciąże jeszcze mocniej zaciskam kciuki!!!! &&&&&&
zabka - super wieści i cudna fotka
wiecie co - chyba dobrze, że tak do końca w większości przypadków nie od nas pleć zależy chociaz jak ktoś ma 2 chłopców i chciałby, żeby trzecia była dziewczynka, to pewnie wolałby móc wybrać.....
ja jak bym miała wybrać to nie wiem co bym zdecydowała a tak to już pozamiatane i tylko pewnie za miesiąc potwierdzą sie moje przypuszczenia, że to chłopak ale na razie wolę sie nie nastawiac za bardzo, zeby się nie rozczarować
ryszka
Zaciekawiona BB
Byłam dziś u endokrynologa. Pani dr stwierdziła ze mam za wysoki poziom TSH jak na ciąże (3,52) i że powinnam w tej sytuacji przez całą ciąże brać Euthyrox i być pod stałą kontrolą endokrynologa. No to się dowiedziałam rychło w czas... dostałam receptę, skierowania na dodatkowe badania i kolejna wizyta z wynikami w poniedziałek.
Lekarz który zlecał mi badanie TSH (2 miesiące temu) jest ginekologiem-endokrynologiem. Widział wyniki badania ale ich nie skomentował, nie przepisał wtedy na to żadnych leków ani dodatkowych badań, więc ja przez cały czas byłam przekonana że moje wyniki są w normie. Nie wiem dlaczego on zignorował te wyniki, bo to w sumie dobry lekarz z doświadczeniem.
Podejrzewam że pewnie wcale nie jest mi potrzebny ten Euthyrox. Okaże się po zrobieniu dodatkowych badań.
Ja nigdy w życiu nie leczyłam się na tarczycę.
Lekarz który zlecał mi badanie TSH (2 miesiące temu) jest ginekologiem-endokrynologiem. Widział wyniki badania ale ich nie skomentował, nie przepisał wtedy na to żadnych leków ani dodatkowych badań, więc ja przez cały czas byłam przekonana że moje wyniki są w normie. Nie wiem dlaczego on zignorował te wyniki, bo to w sumie dobry lekarz z doświadczeniem.
Podejrzewam że pewnie wcale nie jest mi potrzebny ten Euthyrox. Okaże się po zrobieniu dodatkowych badań.
Ja nigdy w życiu nie leczyłam się na tarczycę.
Mru
dziwne, moja przy wyniku 3,13 powiedziała, że powinien być niższy i wysłała do endokrynologa.Lekarz który zlecał mi badanie TSH (2 miesiące temu) jest ginekologiem-endokrynologiem. Widział wyniki badania ale ich nie skomentował, nie przepisał wtedy na to żadnych leków ani dodatkowych badań
a jakie dodatkowe badania zleciła Ci endokrynolog? też się w poniedziałek wybieram i chciałbym iść już z kompletem badań, żeby ew. od razu włączyć leki. Nic się nie łam, damy radę
A w temacie, załączam mojego Bąbla
reklama